ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Χριστίνα  Γιαννόπαπα την Παρασκευή στην Κόρινθο

Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα σαν Μηχανολόγος-Μηχανικός με ειδίκευση στην Ρομποτική και σε θέματα Δορυφορικής Τεχνολογίας και Διαστήματος, εργάστηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, όπου συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές της NASA

Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα (το γένος Κατριβάνου) αποδεχόμενη την πρόσκληση- πρόκληση για αυτήν, του πρόεδρου της Ν.Δ., πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά, θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 25 Μαΐου.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής θα βρίσκεται την Παρασκευή 9 Μαΐου στην Κόρινθο. Κατά την παραμονή της στην πόλη θα έρθει σε επαφή με νέους και νέες για να συζητήσει τα προβλήματα τους καθώς επίσης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και κομματικές οργανώσεις.

Η Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα σαν Μηχανολόγος-Μηχανικός με ειδίκευση στην Ρομποτική και σε θέματα Δορυφορικής Τεχνολογίας και Διαστήματος, εργάστηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, όπου συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές της NASA και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν στέλεχος σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπου χειρίζεται τις σχέσεις με το Ευρωκοινοβούλιο, τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών–μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους λοιπούς ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Μερικοί από τους τομείς, στους οποίους επικεντρώνεται η εμπειρία, το γνωστικό της αντικείμενο αλλά και η δράση της αφορούν στις υψηλές τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους σε θέματα ασφάλειας, ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και περιβάλλοντος.

ΚΟΡΥΦΗ