ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Η Πάτρα βγαίνει σήμερα στους δρόμους - Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου

Η Πάτρα αναμένεται να αναδειχτεί σήμερα σε ένα από τα αστικά κέντρα της χώρας, στα οποία οι πολίτες θα φωνάξουν όχι στον εκβιασμό της Γερμανίας και της ΕΚΤ.

Η Πάτρα αναμένεται να αναδειχτεί σήμερα σε ένα από τα αστικά κέντρα της χώρας, στα οποία οι πολίτες θα φωνάξουν όχι στον εκβιασμό της Γερμανίας και της ΕΚΤ.

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ . Βαρουφάκη με τον Σόϊμπλε και στον απόηχο του εκβιασμού της ΕΚΤ η οποία μέσω Ντάγκι ανακοίνωσε πως παύει να δέχεται ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση , διοργανώνονται το απόγευμα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, με την Αχαϊκή πρωτεύουσα να αναμένεται πως θ’ αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς και έκφρασης της αντίδρασης

Αναλυτικότερα:

Με συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες της χώρας απαντά ο ελληνικός λαός στον νέο εκβιασμό του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας κ. Ντάγκι. Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό.Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός.

Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε.

Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!

ΚΟΡΥΦΗ