ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Η αναμενόμενη κακοκαιρία αναγκάζει την Περιφέρεια να ζητήσει τη συνδρομή πολιτών

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτές οι εξελίξεις έβαλαν σε κατάσταση συναγερμού την Αντιπεριφέρεια Κορινθίας και με ανακοίνωση καλούνται πολίτες που έχουν μηχανήματα κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν για έκτακτες ανάγκες του Νομού όπως καταθέσουν μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των μηχανημάτων τους. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τις 11/10 δεν θα χρειαστούν

Τα καλοκαιρινά στην άκρη θα πρέπει να βάλουμε για τις επόμενες δύο ημέρες και να βγάλουμε τις ομπρέλες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr ο καιρός ξεκινά να αλλάζει από σήμερα Πέμπτη το πρωί στη Δυτική Ελλάδα όπου εκδηλώνονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες.

Από τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ένα νέο κύμα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και τοπικό χαλάζι θα σαρώσει τη χώρα απ τα βορειοδυτικά προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.  Στον χάρτη φαίνονται τα εκτιμώμενα συνολικά ύψη βροχής έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής και οι περιοχές όπου περιμένουμε τα ισχυρότερα φαινόμενα.

Από το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές και μετά το πέρασμά του η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Επίσης, ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας θα επηρεαστούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτές οι εξελίξεις έβαλαν σε κατάσταση συναγερμού την Αντιπεριφέρεια Κορινθίας και με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή καλούνται πολίτες που έχουν μηχανήματα κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, για έκτακτες ανάγκες του Νομού (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, κατολισθήσεις, καταπτώσεις , κ.λ.π.) , όπως καταθέσουν , μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, Κροκιδά 2, Κόρινθος, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των μηχανημάτων τους, αναφέροντας την έδρα τους ,τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τυχόν προτίμηση για συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου .

Η αίτηση να συνοδεύεται με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Φωτογραφία του Μηχανήματος, που να φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας του.
2. Φωτοαντίγραφο της Άδειας του Μηχανήματος.
3. Φωτοαντίγραφο του αποδεικτικού καταβολής τελών κυκλοφορίας του έτους 2019 .
4. Φωτοαντίγραφο Ασφάλισης του Μηχανήματος.
5. Φορολογική Ενημερότητα.
6. Φωτοαντίγραφο ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΤΕΟ, όταν υπάρχει υποχρέωση
Τεχνικού Περιοδικού Ελέγχου.
7. Φωτοαντίγραφο ΑΔΕΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ–ΩΝ των ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.
8. Υπεύθυνη Δήλωση Ν 1599/86, ότι τα (1), (2), (3), (4), (6) φωτοαντίγραφα
είναι ακριβής αναπαραγωγή των πρωτοτύπων .

Με πληροφορίες από το meteo.gr 

ΚΟΡΥΦΗ