ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ -

Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει;

Η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί για τη διοργάνωση της Πελοποννησιακής έκθεσης στην Κόρινθο το Σεπτέμβριο (και ο απόηχος της) ήταν το γεγονός της εβδομάδας στον πολιτικό κόσμο της περιοχής.

Η διαμάχη που έχει δημιουργηθεί για τη διοργάνωση της Πελοποννησιακής έκθεσης στην Κόρινθο το Σεπτέμβριο (και ο απόηχος της) ήταν το γεγονός της εβδομάδας στον πολιτικό κόσμο της περιοχής.

Στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου σχετικά με την έγκριση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες μειοψήφισαν τα δυο μέλη της "Συμμαχίας Πολιτών" (οι Χρ. Κορδώσης και Έρ. Καραμαλίκη) και αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Πιτσάκη.

Ακολούθησε ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου στην οποία παρενέβη ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  (και επικεφαλής της "Συμμαχίας") Β. Νανόπουλος όπου μετά από διάφορους διαλόγους και διαφωνίες με το νυν Πρόεδρο ανέφερε ότι εάν αυτός ήταν στη θέση των δυο συμβούλων του θα ψήφιζε.. θετικά.

Ο Χρ. Κορδώσης απέδωσε την θέση του επικεφαλής της "Συμμαχίας" στη.. ρύμη του λόγου. Πιθανώς βέβαια ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου να ήθελε να εμφανιστεί ως ο "καλός" της υπόθεσης η ουσία όμως είναι ότι "κρέμασε" τους δυο συμβούλους του αναιρώντας όσα έλεγε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

ΚΟΡΥΦΗ