ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Φωτιά στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγ. Θεοδώρους

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ζημιές προκλήθηκαν στο σαλόνι και σε άλλο ένα δωμάτιο της οικίας, η οποία βρίσκεται 200 μέτρα από τα διόδια των Αγ. Θεοδώρων

Πυρκαγιά στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στους Αγίους Θεοδώρους ξέσπασε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, όμως οι ζημιές που έχει υποστεί η εξοχική κατοικία του κ. Σημίτη είναι μεγάλες.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου, Κωνσταντίνος Γιόβας, έχει υποστεί ζημιές το σαλόνι και η κουζίνα του σπιτιού. Το υπόλοιπο έχει υποστεί ζημιές κυρίως από τους καπνούς. «Δεν είναι εύκολο να εντοπίσουμε άμεσα τα αίτια της πυρκαγιάς».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, όμως η αστυνομία έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από εμπρηστική ενέργεια.«Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα...» τόνισε ο κ. Γιόβας.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας, του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής αλλά και της Ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, οι οποίοι συνεχίζουν την έρευνα.

ΚΟΡΥΦΗ