ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Ποδόσφαιρο -

Φιλική νίκη στη φιέστα του Ζευγολατιού

Η «Βασίλισσα» του Νότου, Σπάρτη, αποδέχθηκε την πρόσκληση της τοπικής ομάδας και έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή του ΑΟ Ζευγολατιού, που σε λίγες μέρες θα ριχτεί στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Xρώμα από Football League είχε η φιέστα του ΑΟ Ζευγολατιού για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κορινθίας.

Η «Βασίλισσα» του Νότου, Σπάρτη, αποδέχθηκε την πρόσκληση της τοπικής ομάδας και έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή του ΑΟ Ζευγολατιού, που σε λίγες μέρες θα ριχτεί στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Πριν τη σέντρα έγιναν βραβεύσεις και τιμήθηκαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς και ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Σπάρτη Θύμιος Σταυρόπουλος.

Το 1-0 για την γηπεδούχο ομάδα έκανε ο πρώην άσος της «Βασίλισσας» Ηλίας Γκολέμης ενώ ο Οικονομόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γέσιτς με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενος πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Γκολέμης με το δεύτερο του γκολ ισοφάρισε σε 2-2 αλλά ο Ηλιόπουλος έδωσα πάλι το προβάδισμα στη ΑΕ Σπάρτη με 3-2 και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΚΟΡΥΦΗ