ΑΓΡΟΤΙΚΑ - OIKONOMIA - Ανάπτυξη -

Εντυπωσιακή παρουσία των οινοποιών της Νεμέας σε ένα κοινό περίπτερο στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014

Το περίπτερο μάλιστα της Νεμέας ήταν από τα μεγαλύτερο στην έκθεση, ενώ οι οινοποιοί της Νεμέας αποτελούσαν την πλειοψηφία από πλευράς συμμετοχής εκπροσωπώντας το μεγαλύτερο αμπελώνα της χώρας

Κάνοντας πράξη το «η ισχύς εν τη ενώσει» οι οινοποιοί της Νεμέας, παρουσίασαν  τα προϊόντα  τους, αλλά και συνολικά τη δύναμη περιοχής μας και του κρασιού Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΝΕΜΕΑ, σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014 που πραγματοποιήθηκε στις 7, 8, 9 και 10 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Το περίπτερο μάλιστα της Νεμέας ήταν από τα μεγαλύτερο στην έκθεση, ενώ οι οινοποιοί της Νεμέας αποτελούσαν την πλειοψηφία από πλευράς συμμετοχής εκπροσωπώντας το μεγαλύτερο αμπελώνα της χώρας.

Ήταν μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας και του Δήμου Νεμέας, ενταγμένη σε ένα γενικότερο πρόγραμμα που στόχο έχει την προβολή του διάσημου προϊόντος της περιοχής, αλλά και την καθιέρωση της Νεμέας ως προορισμού οινικού τουρισμού.

Η συνεργασία των οινοποιών της Νεμέας και η κοινή τους προσπάθεια, αποτελεί ένα αισιόδοξο στοιχείο και συγχρόνως μια επιτυχία του Δήμου Νεμέας και του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας που κατάφεραν με τη συνεργασία αυτή να δημιουργήσουν ένα ισχυρό μοντέλο ανάπτυξης για την περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι η κοινή παρουσία των οινοποιών της Νεμέας στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ ήταν η συνέχεια της κοινής τους παρουσίας,  τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο σε εκδηλώσεις στη Νεμέα, όσο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ.

Ο Δήμαρχος Νεμέας, κ. Ανδριανάκος,  δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, βλέποντας να καρποφορούν οι προσπάθειες που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια για τη συνένωση και τη συνεργασία των οινοποιών της περιοχής σε έναν κοινό στόχο.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η  προσπάθεια συνεχίζεται με τη σηματοδότηση της ζώνης Νεμέας και των οινοποιείων, με ειδικές πινακίδες, που ολοκληρώνεται με τη στήριξη του Δήμου, το αμέσως επόμενο διάστημα

ΚΟΡΥΦΗ