ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Ένοπλη ληστεία με έναν τραυματία σε τράπεζα στην Κλειτορία

Δύο άτομα με μούσι μπήκαν με όπλα στο τραπεζικό υποκατάστημα και αφού έκαναν τη… «δουλειά» τους, διέφυγαν με γκρι αυτοκίνητο. Η ένοπλη ληστεία έγινε γύρω στις 2 το μεσημέρι, στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Κλειτορίας Αχαίας.

Δύο άτομα με μούσι μπήκαν με όπλα στο τραπεζικό υποκατάστημα και αφού έκαναν τη… «δουλειά» τους, διέφυγαν με γκρι αυτοκίνητο.

Η ένοπλη ληστεία έγινε γύρω στις 2 το μεσημέρι, στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Κλειτορίας Αχαίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο άτομα με γένια και έχοντας καλύψει το πάνω μέρος του προσώπου τους, μπήκαν στο υποκατάστημα και απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους αποσπώντας τους χρηματικό ποσό.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισημα από την ΕΛ.ΑΣ., κατά την έξοδό τους προσπάθησε να τους σταματήσει αστυνομικός, ο οποίος και έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με αθηναικές πινακίδες, γκρι χρώματος και όπως αναφέρουν μαρτυρίες έχουν κατευθυνθεί προς την ορεινή Αχαία.

Για τη ληστεία έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τους εντοπίσει και ήδη έχουν στηθεί μπλόκα σε αρκετά σημεία των δρόμων της ανατολικής Αχαιας, ενώ έχουν ενημερωθεί και αστυνομικοί της Ηλείας και της Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας korinthostv.blogspot.gr, οι δύο δράστες συνελήφθησαν τελικά στην Κορινθία, στο ύψος της Motor Oil στην πορεία της διαφυγής τους προς την Αθήνα.

Πηγές: patrastimes.gr, korinthostv.blogspot.gr

ΚΟΡΥΦΗ