ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Εκτεθειμένος ο Σταυρέλης για το πάρκινγκ στο λιμάνι της Κορίνθου

Ο κ. Σταυρέλης επεχείρησε (όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω) να μετατοπίσει τις ευθύνες στο Λιμενικό Ταμείο (και πιθανότατα τον προιστάμενο του Αντ. Παπά) που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, οι οποίες όμως ήσαν σε κοινή γραμμή με τη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής.

Αμήχανος και απολογητικός εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου και νυν εκπρόσωπος Τύπου, ως φαίνεται, Νίκος Σταυρέλης για το θέμα του παρκινγκ στο λιμάνι της Κορίνθου.

Για την ιστορία της υπόθεσης το πάρκινγκ είναι ήδη έτοιμο από τον Αύγουστο και όπως φαίνεται έχει ήδη προχωρήσει και η πληρωμή του. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί η έναρξη της λειτουργίας του με τυμπανοκρουσίες.

Τώρα, ο πρώην πρόεδρος φαίνεται να κάνει στροφή 180 μοιρών για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής αφού ανακάλυψε ότι κάποιοι πολίτες θα το προτιμούσαν ως "χώρος για πεζούς, για βόλτα" (!)  και ότι πιθανώς να ξεκινήσει και κάποια διαβούλευση.

Ο κ. Σταυρέλης επεχείρησε (όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω) να μετατοπίσει τις ευθύνες στο Λιμενικό Ταμείο (και πιθανότατα τον προιστάμενο του Αντ. Παπά) που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, οι οποίες πάντως ήσαν σε κοινή γραμμή με τη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής.

Όντως η Κόρινθος έχει ανάγκη από ένα πάρκο της προκοπής. Όχι όμως ένα χώρο που έχει ασφαλτοστωθεί και σχεδιασθεί για χώρο στάθμευσης.

Μέχρι σήμερα ο κ. Σταυρέλης είχε διατηρήσει ένα σοβαρό προφίλ, το οποίο ως φαίνεται πέφτει ως θυσία για να καλυφθεί η αλλαγή πλεύσης της Δημοτικής Αρχής. Βρέθηκε και η "Ιφιγένεια".

το βίντεο είναι από το ekorinthos.gr

ΚΟΡΥΦΗ