ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά -

Έβαζαν εμπόδια στο δρόμο κοντά στα διόδια Ζευγολατιού για να ληστεύουν τους οδηγούς

Οι δράστες, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι, έβαζαν εμπόδια στο δρόμο για να αναγκάσουν τους οδηγούς να σταματήσουν και στη συνέχεια τους χτυπούσαν και τους λήστευαν!

Τέλος  στην δράση μιας τετραμελούς  σπείρας τσιγγάνων που είχαν  γίνει εφιάλτης για τους οδηγούς  στη διαδρομή προς τα διόδια του Ζευγολατιού, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου. Οι δράστες, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι, έβαζαν εμπόδια στο δρόμο για να αναγκάσουν τους οδηγούς να σταματήσουν και στη συνέχεια τους χτυπούσαν και τους λήστευαν!

Όλες οι επιθέσεις γίνονταν νυχτερινές ώρες με τη χρήση βίας και η λεία  των δραστών ήταν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους νεαρούς κακοποιούς και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ζευγολατιό, όπου συνέλαβαν τους δυο ανήλικους και έναν 22χρονο.

Ένας ακόμη ενήλικος πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη εξιχνίαση μιας σειράς ληστειών, θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

ΚΟΡΥΦΗ