ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Δυο νέες προσθήκες στο συνδυασμό Καλλίρη στην Κόρινθο

Οι Ανέστης Γκρούτσης και Γεράσιμος Μαργέτης είναι οι δυο νέες προσθήκες στο συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη

Οι Ανέστης Γκρούτσης και Γεράσιμος Μαργέτης είναι οι δυο νέες προσθήκες στο συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΓΚΡΟΥΤΣΗ

Η συμμετοχή στα κοινά και ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση, η οποία διέρχεται μέσα από τη διεκδίκηση της στήριξης των συντοπιτών μας, αποτελεί για μένα μια απόφαση της οποίας πρέπει να προηγείται η αυτοκριτική.

Μια προσωπική αξιολόγηση των λόγων και των προθέσεων της συμμετοχής, των ικανοτήτων που απαιτούνται για τη διοίκηση του τόπου, των στόχων που απαιτούν όραμα, αφοσίωση και υπερβάσεις.

Ως εξειδικευμένος στον τομέα των νέων τεχνολογιών, της καινοτομίας και της διεπιστημονικής έρευνας, αναγνωρισμένος από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, θέλω να αγωνιστώ για την πρόοδοκαι τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας και μέσα από την υιοθέτηση και εφαρμογή των καλύτερων εργαλείων και πρακτικών.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, σε μια ειλικρινή συμφωνία οράματος και τρόπου υλοποίησής του. Για ένα Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Ανέστης Γκρούτσης
Καθηγητής Πληροφορικής και Οικονομίας
Αντιπρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΓΕΤΗ

Αφιέρωσα με συνέπεια και αγάπη όλη μου τη ζωή στον Αθλητισμό. Στον Αθλητισμό που είναι υπόθεση Παιδείας και Πολιτισμού για την Kοινωνία μας. Μέσα από την επαγγελματική και εθελοντική ενασχόλησή μου σε επίπεδο διδασκαλίας, προπόνησης, επιστημονικής επιμέλειας, αγωνίζομαι για την προαγωγή των αρχών και ωφελειών του Αθλητισμού.

Ήρθε πλέον η ώρα να αποτελέσει προτεραιότητα και κεντρικό τομέα της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας. Σε υποδομές και κίνητρα.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, βέβαιος για τις ικανότητές του σε όλα τα επίπεδα και τις ανάγκες Διοίκησης του τόπου.

Ειδικότεραόμως, για το πραγματικό ενδιαφέρον του για την καθιέρωση του Αθλητισμού ως πλεονέκτημα του τόπου μας, κυρίως για τη νέα γενιά.

Γεράσιμος Μαργέτης
Πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Α.Π.Θ.)
Εκπαιδευτικός- Προπονητής Ποδοσφαίρου

ΚΟΡΥΦΗ