ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Δυναμικό παρών της Κορινθίας  στον απολογισμό Τατούλη (vid+ photos)

Στην χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στον απολογισμό του Π. Τατούλη η Κορινθία για μια ακόμα φορά απέδειξε πόσο κοντά είναι στον Περιφερειάρχη και έδωσε δυναμικό παρών στην Τρίπολη με πλήθος στελεχών σε όλα τα επίπεδα και όλους τους πολιτικούς χώρους.

Στην χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στον απολογισμό του Π. Τατούλη  η Κορινθία για μια ακόμα φορά απέδειξε πόσο κοντά είναι στον Περιφερειάρχη και έδωσε δυναμικό παρών στην Τρίπολη με πλήθος στελεχών σε όλα τα επίπεδα και όλους τους πολιτικούς χώρους.

 

 

Μεταξύ αυτών που διακρίναμε ο βουλευτής Κορινθίας Κ. Κόλλιας , ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Α. Παπαγγελόπουλος ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Α. Παπαφωτίου ,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θ. Πισιμήσης , Μ. Σαββανός , Κ. Λέγγας ,  Κ. Μιχαλόπουλος ,  Α. Καραχοντζίτης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χ. Δημητρόπουλος , ο Γ. Μουρούτσος αλλά και αρκετοί από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ όπως η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κ. Φαρμάκη και ο σύζυγος της αντιδήμαρχος Κορινθίων Γ. Φαρμάκης , ο δήμαρχος Νεμέας Β. Ανδριανάκος , ο πρώην δήμαρχος Ευρωστίνης Δ. Δούσκας , ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Π. Λέκκας , ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Δ. Κοσμάς κλπ

.

ΚΟΡΥΦΗ