ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ -

Διακρίσεις για τον Αργοναύτη στο σκάκι

Τα παιδιά του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ πιο ψηλά από κάθε φορά, διακρίθηκαν για τις προσπάθειες τους και τις θέσεις στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα .

Τα παιδιά του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ πιο ψηλά από κάθε φορά, διακρίθηκαν για τις προσπάθειες τους και τις θέσεις στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα .

Ο Σταύρος Αμπελακιώτης πρωταθλητής Ελλάδας κατέκτησε την πρώτη θέση στην Β Γυμνασίου με 7,5 βαθμούς και ο Νίκος Βλάχος 4,5 βαθμούς στους 9 γύρους.

Στην Α δημοτικού η Βικτώρια Παπακυριάκου 10ο κορίτσι στην Ελλάδα και 54 η στην γενική σε 134 συμμετοχές. 

Στην Β δημοτικού ο Καλλαρας Γιώργος με 4,5 βαθμούς , η Αναγνωστοπούλου Όλγα με 4 βαθμούς και η Ναγια Ζογγου με 2,5 βαθμούς .

Στην Γ δημοτικού ο Αναγνωστόπουλος Περικλής με 5 βαθμούς 76ος στις 202 συμμετοχές, ο Οικονόμου Στέφανος με 3,5 βαθμούς και η Τσερμα Αλεξάνδρα με 3,0 βαθμούς.

Στην Δ δημοτικού μάλλον την ποιο δύσκολη αρένα με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό ο Βαγγέλης Στυφούγιας και ο Κωνσταντίνος Παπακυριάκος συγκέντρωσαν από 6 βαθμούς και κατέκτησαν την 27 η και 43 η θέση αντίστοιχα σε 211 συμμετοχές .

Ο Στέλιος Αλεπουδέας την 66 η με 5 βαθμούς , οι Αντρέας Δραμουντάνης , Τσίλης Ιωάννης και Αγγιστριώτης Μιχαήλ με  4 βαθμους και ο Δημήτρης Ζογγος με 3 βαθμούς.

Στην Ε δημοτικού ο Λέκκας Ανάστασης με 6 βαθμούς κατέκτησε τη 24η θέση όπου αγωνίστηκαν και οι ο Βορινιωτης Κωνσταντίνος και ο Μαντάς Σωτήρης.

Στην ΣΤ δημοτικού ο Βλάχος Γιώργος με 6,5 βαθμούς κατέκτησε την 18 η θέση σε 167 συμμετοχές και ο Σεραφείμ Καλλιαντάσης 3,5 βαθμούς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΟΡΥΦΗ