ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Βόλλευ -

Δεν προχώρησε η σύγχώνευση ΑΕΚ - Παμβοχαικού στο βόλλευ .. Ξεκινά νέα προσπάθεια η ομάδα

Το ξεκίνημα μίας νέας μεγάλης προσπάθειας με σκοπό να μείνει ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός σε τροχιά πρωταθλητισμού στην Volley League 2019-20 επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Βαγγέλης Μπάρτζης με δηλώσεις του στο volleynews.gr.

Το ξεκίνημα μίας νέας μεγάλης προσπάθειας με σκοπό να μείνει ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός σε τροχιά πρωταθλητισμού στην Volley League 2019-20 επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Βαγγέλης Μπάρτζης με δηλώσεις του στο volleynews.gr.

Παρότι αρχικά είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την βιωσιμότητα του τμήματος αποκαλύπτει το πλάνο της νέας προσπάθειας και επιβεβαιώνει την πρόταση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου για συγχώνευση σε συνάντηση που είχε γίνει αρχές Ιουνίου επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του volleynews.gr

«Ολες οι δυνάμεις του συλλόγου, του Βραχατίου και της Κορινθίας θα ξεκινήσουν μία μεγάλη προσπάθεια για τον Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός. Η ομάδα μας θα μπει κανονικά στο πρωτάθλημα και όλοι θα είμαστε κοντά στη νέα πρωτοβουλία.

Προσωπικά είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου εφόσον μέσα στο καλοκαίρι δεν είχαμε βρει την απαιτούμενη στήριξη. Με μεγάλο στόχο και θυσίες και πάντα με την βοήθεια των φιλάθλων και των κατοίκων του Βραχατίου καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τον σύλλογο.

Βοήθησαν τα μέγιστα σε αυτό ο Γιάννης Σταμπεδάκης και ο Βασίλης Πρεδάρης και ο Κώστας Γκομότσιος. Ο Σταμπεδάκης και ο Πρεδάρης δήλωσαν πως δεν θα είναι μέσα στο νέο ΤΑΑ, αλλά θα παραμείνουν μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Θα είναι όμως κοντά στην ομάδα και στην όλη προσπάθεια και θα βοηθήσουν όπως μπορούν».

«Πρόεδρος ο Γκομότσιος»

Σχετικά με τον άνθρωπο που θα βγει μπροστά ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού είπε: «Ο Κώστας Γκομότσιος θα είναι πρόεδρος του ΤΑΑ. Θα είμαστε πολλοί που θα βοηθήσουμε και πιστεύω πως θα κάνουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Κυρίως πιστεύουμε πως θα βοηθήσει η τοπική κοινωνία αναγνωρίζοντας την προσπάθεια μας».

«Εγινε η πρόταση της ΑΕΚ από τον Αλεξίου»

Οσο για την πρόταση του Αλέξη Αλεξίου είπε: «Αυτή η πρόταση της ΑΕΚ για συγχώνευση με τον Παμβοχαϊκό έγινε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, πριν απο τις εκλογές που είχαμε στον σύλλογο στις 5 Ιουνίου.

Εγιναν συναντήσεις στον Ναυτικό όμιλο και ήμασταν πολλοί παρόντες. Απορρίψαμε ομόφωνα αυτή την πρόταση γιατί δε μας εξέφραζε. Δεν δώσαμε δημοσιότητα γιατί δεν προχώρησε κάτι ουσιαστικό.

Σημασία έχει πως είμαστε και πάλι σε θέση να οργανώσουμε τη νέα ομάδα που θα δώσει ώθηση και στις ακαδημίες μας που και εφέτος έχουν γεμίσει από παιδιά. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα αθλήματα και ειδικά στο ανδρικό βόλεϊ που αντιμετωπίζει δυσκολίες».

ΚΟΡΥΦΗ