ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ -

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

To πρώτο ευρωπρόστιμο στην Κορινθία για τα σκουπίδια - Υποψηφιότητα Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας - Προκήρυξη εθνικών εκλογών - Οι απάτες στην Εθνική Τράπεζα - Αποφυλακίζεται ο Στ. Μπούκουρας

To πρώτο ευρωπρόστιμο στην Κορινθία για τα σκουπίδια είναι γεγονός, καθώς αργά το απόγευμα της Πέμπτης το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδικασε την Ελλάδα για τον ΧΥΤΑ του Κιάτου.

Τέλος του 2015 αναμένεται να παραδοθεί πλήρως στους οδηγούς η εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών. Σταδιακά μέσα στο επόμενο έτος θα παραδίδονται τμηματικά αποστάσεις, αρχής γενομένης από την επόμενη άνοιξη όταν και αναμένεται να παραδοθούν περίπου 30 χιλιόμετρα του δρόμου. 

Πνευματικός: Στα ταμεία του δήμου Κορινθίων υπάρχουν 15. 000.000 ευρώ- Την στιγμή που η Ελλάδα είναι μπροστά σε νέα σενάρια χρεωκοπίας ο δήμος Κορινθίων είναι σε εξαιρετικά ανθηρή κατάσταση. Αυτό δηλώνει ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικος

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής και να μην παραιτηθεί απο τον δήμο έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και αρχηγός της μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων σε ερώτηση δημοσιογράφου

Άνοιξε ο δρόμος για τη διενέργεια εκλογών, μετά τη σημερινή άκαρπη τελευταία ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, από τη Βουλή. Την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στήριξαν 168 βουλευτές, ενώ «παρών» ψήφισαν 132 βουλευτές.

Βγήκε από την φυλακή ο Στάθης Μπούκουρας, πρώην μέλος της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας - ψήφος που θεωρείται μεταξύ άλλων ανεξάρτητων βουλευτών κρίσιμη για το τελικό αποτέλεσμα. 

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Παμβοχαικού η οποία επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2

Εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, σε βάρος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κορίνθου, μέσω υπερτιμολόγησης ακινήτων και παράνομων δανειοδοτήσεων.

ΚΟΡΥΦΗ