ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Χειροπέδες σε 39χρονο που χτυπούσε και λήστευε γυναίκες σε Κόρινθο και Λουτράκι

Συνελήφθη στην Κόρινθο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών -με τη σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία- ένας 39χρονος ο οποίος χτυπούσε και λήστευε γυναίκες σε Κόρινθο και Λουτράκι.

Το είχε συνήθειο, ο 39χρονος να επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες τις οποίες, αφού χτυπούσε άνανδρα, στη συνέχεια λήστευε.

Συνελήφθη στην Κόρινθο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών -με τη σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία- ένας 39χρονος ο οποίος χτυπούσε και λήστευε γυναίκες σε Κόρινθο και Λουτράκι.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την ασφάλεια Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 39χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης (18/02) στην Κόρινθο, χτύπησε και έκλεψε την τσάντα μιας 50χρονης, η οποία περιείχε διάφορα έγγραφα και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο μετά στο Λουτράκι, κατά τον ίδιο τρόπο λήστεψε μια 77χρονη Σουηδή, παίρνοντάς της χρήματα, κινητό τηλέφωνο κι έγγραφα και τράπηκε ομοίως σε φυγή.

Ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Κορίνθου, στην οποία εντοπίστηκε ο 39χρονος στην Κόρινθο, και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

ΚΟΡΥΦΗ