ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

‘Βομβαρδισμός’ υποψηφιοτήτων σε Βόχα και Βέλο από τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο

Με 3 νέες σημαντικές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του απάντησε ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, στους αυξημένους τόνους της προηγούμενης εβδομάδας στη συνεδρίαση του Δ.Σ., δείχνοντας ότι η ατζέντα τίθεται πλέον από τον ίδιο.

Με 4 νέες σημαντικές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του απάντησε ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, στους αυξημένους τόνους της συνεδρίασης του Δ.Σ της προηγούμενης εβδομάδας ., δείχνοντας ότι η ατζέντα τίθεται πλέον από τον ίδιο.

Η Ιωνάννα Μασούρη από το Βέλο, η Βασιλική Χαρλάυτη από το Ζευγολατιό, ο Γιάννης Μαγγίνας από το Καλέντζι και Κωνσταντίνος Καραχοντζίτης από το Βέλο δήλωσαν την συμμετοχή τους στις εκλογές του Μαίου , ισχυροποιώντας την υποψηφιότητα του Δημάρχου και αυξάνοντας τη διαφορά από τους άλλους δυο διεκδικητές.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣΟΥΡΗ

"Χάρη στην καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, μπορώ ν’ ακούσω και να συζητήσω για τα προβλήματα που και έχει ο Δήμος μας, αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επίλυσή τους.

Τώρα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία με τον Αννίβα Παπακυριάκο, να βοηθήσω ενεργά. Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών.

Ο συνδυασμός του Αννίβα Παπακυριάκου απαρτίζεται από πολύ αξιόλογα άτομα, μία ομάδα η οποία έχει τη θέληση, τη διάθεση και φυσικά μπορεί να δώσει πολλά στο Δήμο μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά και φυσικά αποδέχτηκα την πρόταση του Αννίβα Παπακυριάκου να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου το ψηφοδέλτιο της ΄΄Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης΄΄ στις εκλογές του Μαϊου!"

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ιωάννα Μασούρη γεννήθηκε στο Βέλο το 1968 στο οποίο και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Νικολιδάκη, προγραμματιστή-αναλυτή Η/Υ και είναι μητέρα του Χρήστου-Μάριου, μαθητή Λυκείου.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βέλου και κατόπιν μετακόμισε λόγω σπουδών στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος προγραμματίστρια Η/Υ και δημοσίων σχέσεων.  Εργάστηκε στα κεντρικά γραφεία δύο μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών για πάνω από 20 χρόνια, στη διαχείριση ασφαλιστικών συμβολαίων και στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Το 2010 επέστρεψε με την οικογένειά της, στον τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε. Βάσει των εμπειριών της, αποφάσισε το 2013 να ανοίξει στο Βέλο το δικό της ασφαλιστικό γραφείο το οποίο διατηεί έως σήμερα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

” Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου και της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Βέλου-Βόχας για την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Μαίου. 
Τον ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες. 

Στους δύσκολους και μεταβατικούς καιρούς που ζούμε η ενασχόληση των νέων με τα κοινά γίνεται μια επιτακτική ανάγκη για την καλύτερη εκπροσώπηση της κοινωνίας στις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της. 

Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Δημάρχου κ. Αννιβα Παπακυριακου ώστε να συνδράμω με τις δυνάμεις μου στην εξέλιξη του τόπου μας.

Η υποψηφιότητα του Δημάρχου είναι μια υπενθύμιση ότι ο Δήμος μας μπορεί να προχωρήσει με τις πιο σοβαρές κ αξιόπιστες λύσεις.  Αποφάσισα να στηρίξω αυτή την υποψηφιότητα και θα συμμετάσχω στην προσπάθεια του!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΧΟΤΖΙΤΗΣ

“Πιστεύω ακράδαντα – ενάντια στην αποχή και απαξίωση της πολιτικής από την νέα γενιά – ότι είναι ευθύνη κυρίως της νεολαίας και των νέων ανθρώπων η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου τους, των ανθρώπων που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, διαβιούν και εργάζονται σ’ αυτόν, αυτοί και οι οικογένειές τους.

Με αυτές τις σκέψεις, η ψήφος εμπιστοσύνης του συντοπίτη μου θα ήταν τιμή στο πρόσωπο μου, μία ψήφος εμπιστοσύνης στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύω και υπηρετώ.

Είμαι σίγουρος ότι εάν η πολιτική και ο αθλητισμός συναντώνται στο όραμα και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», μπροστά μας υπάρχει λαμπρός στίβος προσπαθειών”

ΚΟΡΥΦΗ