ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

“Βαράει τιλτ” η κόντρα Πνευματικού και Σταυρέλη στην Κόρινθο

Το 2019 μπορεί να μπήκε με χαμηλές θερμοκρασίες, στο αυτοδιοικητικό τοπίο πάντως της Κορίνθου το πολιτικό "θερμόμετρο" δεν χτυπάει απλά "κόκκινο". "Βαράει τιλτ". Όλοι εναντίον όλων.

Το 2019 μπορεί να μπήκε με χαμηλές θερμοκρασίες, στο αυτοδιοικητικό τοπίο πάντως της Κορίνθου το πολιτικό "θερμόμετρο" δεν χτυπάει απλά "κόκκινο".

"Βαράει τιλτ". Όλοι εναντίον όλων.

Για μετρήστε.

  • Σταυρέλης εναντίον Αλέκου. 
  • Αλέκος υπέρ Βασίλη και κατά Σταυρέλη και Μουρούτσου. 
  • Βασίλης υπέρ Αλέκου και κατά Πελοπίδα.
  • Κορδώσης και άλλοι 44 κατά Βασίλη.
  • Υποψηφιότητες ανακαλούνται. η "Σχολή Γονέων" σηκώνεται από τον "τάφο" και Mont blanc δωρίζονται , δηλώσεις του νόμου 105 ζητούνται για να μην το "σκάσουν" οι υποψήφιοι σύμβουλοι, το νερό πάει στον Άσσου-Λεχαίου, δηλώσεις επί δηλώσεων καθημερινά.
  • Έργα, χρονοδιαγράμματα, κοστολογήσεις, βίντεο, λογότυπα, facebook pages, χορηγούμενες αναρτήσεις, παρουσιάσεις υποψηφίων, αναθέσεις πάνε κι' έρχονται, στις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ πέφτουν "κορμιά" ποιος θα πάρει τις ψήφους
  • σαβούρα φεύγει". "Έδωσες δουλειές στην κόρη σου". "Κι' εσύ στον κουνιάδο σου". "
  • Εμείς σας φροντίζουμε". "Κι' εμείς τα ψηφίζουμε όλα"

Όλα χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακό περιεχόμενο και όλοι παίζουν για να "κλέψουν" κάποιο πόντο από τον άλλο αφού με 4 υποψήφιους (συν ΣΥΡΙΖΑ, Πιέτρη και ΚΚΕ) πολλά θα κριθούν σε λεπτομέρειες, σε αβλεψίες των αντιπάλων και καραμπόλες.

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Οι δημοτικές εκλογές στην Κόρινθο το 2019 είναι μια γιορτή. Ίσως ούτε συγγραφέας θα μπορούσε να συλλάβει όλους αυτούς τους χαρακτήρες που μάχονται για τα "σκήπτρα" του Δήμου σε μία ελληνική επαρχιακή πόλη.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Νίκος Σταυρέλης προσπεθεί να αιφνιδιάσει τον Αλέκο πριν καν κοπούν οι πίτες των συλλόγων.

Καταγγέλει, λοιπόν, μαζί με ιστοσελίδες το Δήμαρχο Αλέκο επειδή την ώρα που έπρεπε να είναι στο Δημαρχείο για να ψηφιστεί ο προυπολογισμός, εκείνος έτρεχε σε εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ.

Δεν προλαβαίνουμε να φάμε ένα κουραμπιέ, και πέφτει ο Αλέκος επάνω και καταγγέλει το Σταυρέλη ότι εκείνος είναι που δεν πήγε. "Βροντάει" και ο Βασίλης επιβεβαιώνοντας τον Αλέκο και διαψεύδοντας το Σταυρέλη (χωρίς πάντως να το λέει).

Δείτε και το παρακάτω κατατοπιστικό βίντεο.

Δεν τελειώσαμε, όμως, εδώ.

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ

Στη συνέχεια εμφανίζεται το νέο "απόκτημα" του Νίκου Σταυρέλη ("μεταγραφή" από το συνδυασμό του Βασίλη), ο Γ. Καρασάββας και με "πύρινο λόγο" από το Facebook και τίτλο ""Εκεί που χρωστά ο κ.Πνευματικός θέλει να πάρει και την πόλη..." κατακεραυνώνει το Δήμαρχο. Στις 7.30 το απόγευμα.

Δυο ώρες μετά, ο Δήμαρχος Αλέκος (9.30 το βράδυ) βγάζει δική του ανακοίνωση-απάντηση στον Καρασάββα όπου το "ζουμί" είναι στην παρακάτω παράφραφο

"Η οργή γίνεται μεγαλύτερη καθώς, όπως όλοι γνωρίζουν, ο κ. Καρασάββας αδυνατεί με βάση το μορφωτικό του επίπεδο να συντάξει μια απλή αίτηση, πόσο μάλλον να εκδόσει ανακοίνωση με πολιτικές τοποθετήσεις. Αλήθεια ποιος έχει συντάξει αυτή την ανακοίνωση και από ποιανού λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απεστάλη στα μέσα;"

Την επόμενη ημέρα (σήμερα το πρωί) βγαίνει ο Νο.2 (;;) του Σταυρέλη, επιχειρηματίας Γιώργος Μουρούτσος και επιτίθεται εκ νέου στον Αλέκο για να απαντήσει και πάλι στη συνέχεια η "Πορεία Ευθύνης"

Όλα αυτά μέσα στις 3 πρώτες ημέρες του χρόνου. Και κάπως έτσι θα πάμε μέχρι το Μάιο.

"Τα συμπεράσματα δικά σας" που θα 'ελεγε και ο Νίκος Σταυρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Σχετίζεται άμεσα.

 

ΚΟΡΥΦΗ