ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Άνω-κάτω η Συγγρού για την Πελοπόννησο! Αγγελάκας στηρίζει Τατούλη

σύμφωνα με το parapolitika.gr υφίσταται έντονη διχογνωμία μεταξύ των στελεχών της Επιτροπής για τις προσεχείς αυτοδιοιηκητικές κάλπες αναφορικά με το αν η ΝΔ θα πρέπει να κατεβάσει ισχυρή κομματική υποψηφιότητα, ή αν θα ήταν σώφρον να στηριχθεί διακριτικά ο Πέτρος Τατούλης

Διχασμένη εμφανίζεται η Επιτροπή που έχει συστήσει η Συγγρού για την επιλογή των κατάλληλων προσώπων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων, τα οποία θα στηριχθούν από το κόμμα στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, εμφανίζεται στην Πελοπόννησο, καθώς πρόκειται για ένα πάλαι ποτέ «γαλάζιο» προπύργιο, που όμως στην αναμέτρηση του 2010 παραβιάστηκε πανηγυρικά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το parapolitika.gr υφίσταται έντονη διχογνωμία μεταξύ των στελεχών της Επιτροπής για τις προσεχείς αυτοδιοιηκητικές κάλπες αναφορικά με το αν η ΝΔ θα πρέπει να κατεβάσει ισχυρή κομματική υποψηφιότητα, ή αν θα ήταν σώφρον να στηριχθεί διακριτικά ο Πέτρος Τατούλης.

Από την μια, ο επικεφαλής Δημήτρης Καλογερόπουλος, αλλά και ο Μανώλης Αγγελάκας εμφανίζονται θετικοί με το δεύτερο σενάριο, θεωρώντας πως πρόκειτασι για την πλέον ρεαλιστική λύση.

Στον αντίποδα, επίσης σύμφωνα με το parapolitika.gr  ο καραμανλικής προέλευσης, Λευτέρης Ζαγορίτης δηλώνει κάθετα αντίθετος με την προοπτική αυτή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επίσης καραμανλικός Μενέλαος Δασκαλάκης, ενώ διστακτικός εμφανίζεται και ο αναπληρωτής γραμματέας, Κώστας Ζωντανός.

Μάλιστα, σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής στο «γαλάζιο» στρατηγείο, οι διαφωνίες ήταν τόσο έντονες, που οι φωνές των στελεχών ακούγονταν μέχρι τον... Διογένη! Τι να σου κάνει κι ο Παπαμιμίκος που τρέχει και δεν φτάνει να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα!

ΚΟΡΥΦΗ