ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Υγεία -

Άλλες δυο μέρες λουκέτο στα φαρμακεία της Αρκαδίας

Και στην Αρκαδία αποφασίστηκε η επανάληψη της προειδοποιητικής 48ωρης απεργίας των αρχών της εβδομάδας από τους φαρμακοποιούς.Έτσι θα απεργήσουν και την Παρασκευή 14 και την Δευτέρα 17 Μαρτίου.

Και στην Αρκαδία αποφασίστηκε η επανάληψη της προειδοποιητικής 48ωρης απεργίας των αρχών της εβδομάδας από τους φαρμακοποιούς.

Έτσι θα απεργήσουν και την Παρασκευή 14 και την Δευτέρα 17 Μαρτίου, σε μια συνέχεια της αντίστασης τους στην εφαρμογή των μέτρων που θέλει να επιβάλει μέσω της μελέτης του ΟΟΣΑ, η Τρόικα  και το Υπουργείο Ανάπτυξης, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι.

«Παράλληλα με δεδομένη την κοινωνική ευαισθησία μας, δίνουμε την ευκαιρία σε όσους έχουν ανάγκη να προμηθευθούν τα φάρμακα τους και να μην δημιουργηθεί  οποιαδήποτε πρόβλημα στην φαρμακευτική περίθαλψη του ελληνικού λαού.

Η Τρόικα αποβλέπει στην διάλυση της φαρμακευτικής  περίθαλψης και την ικανοποίηση των βλέψεων συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που επιθυμούν :

· Τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ

· Τις αλυσίδες φαρμακείων στα χέρια ιδιωτών κεφαλαιούχων

· Τα εξοντωτικά ωράρια λειτουργίας των φαρμακείων που καταστρέφουν την προσωπική σχέση φαρμακοποιού – ασθενούς», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των φαρμακοποιών.

ΚΟΡΥΦΗ