ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Αγανάκτηση στο Καλαμάκι για τα φορτηγά

Την πολύ συχνή διέλευση φορτηγών σε έναν δρόμο ακατάλληλο για να τα φιλοξενεί, κατηγορούν οι κάτοικοι στο Καλαμάκι για φθορές που έχουν υποστεί τα σπίτια τους και την καθίζηση του δρόμου.

Την πολύ συχνή διέλευση φορτηγών σε έναν δρόμο ακατάλληλο για να τα φιλοξενεί, κατηγορούν οι κάτοικοι της περιοχής Καλαμάκι για φθορές που έχουν υποστεί τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, τα φορτηγά που διέρχονται συνεχώς από το δρόμο έχουν καταστρέψει τόσο το οδόστρωμα όσο και τα σπίτια τους. Οι ζημιές στα σπίτια των κατοίκων κάνουν την περιοχή να μοιάζει με… σεισμόπληκτη.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ισθμίας, τα έργα που γίνονται στον οδικό άξονα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Αθηνών, έχουν εκτρέψει την κυκλοφορία των φορτηγών στην επαρχιακή οδό της κατοικημένης περιοχής.

Τα προβλήματα που προέκυψαν στο δρόμο (ο οποίος έχει υποστεί καθίζηση κατά αρκετά εκατοστά) και τα σπίτια στο Καλαμάκι έχουν προκαλέσει απόγνωση στους κατοίκους και παρά την κινητοποίηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας, μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ζήτησε την κινητοποίηση της Περιφέρειας για να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα της περιοχής. Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων αν δεν δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από ρεπορτάζ του korinthostv.blogspot.gr

ΚΟΡΥΦΗ