ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Ποδόσφαιρο -

ΑΕΚ: «Ευχαριστώ» από Τρίπολη

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ προχώρησαν στην δωρεά αθλητικού υλικού στην ΑΕΚ Τρίπολης, που περιελάμβανε φανέλες, σορτς και κάλτσες, κίνηση για την οποία οι διοικούντες την ομάδα της Αρκαδίας φρόντισαν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου»

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ Τρίπολης εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους διοικούντες την Ένωση για την προσφορά αθλητικού υλικού

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ προχώρησαν στην δωρεά αθλητικού υλικού στην ΑΕΚ Τρίπολης, που περιελάμβανε φανέλες, σορτς και κάλτσες, κίνηση για την οποία οι διοικούντες την ομάδα της Αρκαδίας φρόντισαν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΚ για την προσφορά της (25 φανέλες, σορτς & ζεύγη κάλτσες) προς το ποδοσφαιρικό τμήμα μας. Μια προσφορά που συνοδεύτηκε με μια "ενωσίτικη" επιστολή. Την προηγούμενη σαιζόν το ερασιτεχνικό μας σωματείο είχε πάλι την τύχη να προμηθευθεί αθλητικό υλικό από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προσφορά για την οποία δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι έγινε με ανυστερόβουλες ενέργειες του κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου. Η ΑΕΚ είναι ιδέα είναι μια οικογένεια παντού, σε όλη την Ελλάδα και αυτό μάς θύμισε η "μεγάλη μάνα" ΑΕΚ. Τη σαιζόν 2014-15 η κυπελλούχος ΕΠΣ Αρκαδίας ΑΕΚ Τρίπολης έχει ένα μεγαλύτερο κίνητρο να πρωταγωνιστήσει. Με εκτίμηση, Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

ΚΟΡΥΦΗ