ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ο Αννίβας έτρεξε, διεκδίκησε και πήρε 3.000.000 ευρώ για το Δήμο Βέλου-Βόχας

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το απόγευμα ο Δήμος Βέλου-Βόχας σχετικά με την επίσημη, πλέον, έγκριση 3.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τον κυκλώνα "Ζορμπά".

Η εξέλιξη αποτελεί σίγουρα μία επιτυχία τόσο για την περιοχή, η οποία προσπαθεί να επουλώσει τις "πληγές" που προκάλεσε η κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου όσο και για τον ίδιο το Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο που χειρίστηκε προσωπικά το όλο θέμα.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στη συμβολή του γ.γ. του υπ. Υποδομών και υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Δέδε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα.

Η ανακοίνωση σημειώνοντας ότι

"η επιτυχία αυτή αποτελεί και μία απάντηση σε όσους επιμένουν να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις παραποιώντας την αλήθεια. Οι απαντήσεις έρχονται με έγγραφα από τους αρμόδιους φορείς."

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Εγκρίθηκε και επίσημα  η δέσμευση του ποσού των 3 εκατ.  ευρώ στο Δήμο Βέλου-Βόχας σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του «Ζορμπά» στις 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι επίμονες και διαρκείς προσπάθειες του Δημάρχου Βέλου Βόχας  Αννίβα Παπακυριάκου σε συνδυασμό με συντονισμένες κινήσεις  έτυχαν άμεσης ανταπόκρισης από τον Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών  Γεωργίου Δέδε.

Έτσι  επετεύχθη η ανάδειξη του δικαίου  των αιτημάτων του Δήμου ώστε όπως αναφέρει και η απόφαση να κριθεί η χρηματοδότηση ως «απολύτως επείγουσα και αναγκαία».

Τέλος, τα παραπάνω αποτελούν και μία απάντηση σε όσους επιμένουν να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις παραποιώντας την αλήθεια. Οι απαντήσεις έρχονται με έγγραφα από τους αρμόδιους φορείς.

ΚΟΡΥΦΗ