Τα έργα στο Δήμο Βέλου - Βόχας συνεχίζονται και δείχνουν να κινούν την προσοχή και προσώπων εκτός των ορίων του Δήμου.
Την Παρασκευή ο Αννίβας ανακοίνωσε μία ακόμη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο, την Δήμητρα Τσεπεντζή, εκπαιδευτικό και Πρόεδρο του σωματείου «Αλκυωνίδες» η οποία έρχεται ως συνέχεια στις προσχωρήσεις των Δημήτρη Γκατζογιάννη (από το συνδυασμό Τσίτουρα) και Τάκη Μαρινάκου.
Τις φωτογραφίες των επτά μελών της σπείρας που έκανε εικονικές πωλήσεις οικοπέδων ενώ διακινούσε και πλαστές ή ακάλυπτες επιταγές έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, για να τα καταφέρω.
Μιλώντας στην Espresso, η Χαρίκλεια Σεφερλή ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο γιος της σε αντίθεση με την Έλενα Ακρίτα, δε στηρίχτηκε σε καμία πλάτη για να «χτίσει» το όνομά του
Παραιτήθηκε, με αιχμές κατά τη Δημοτικής Αρχής, από πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεοντίου, ο Γεώργιος Ταραντίλης.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στο 3 χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου στα Ισθμία, ΙΧ παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού: «Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις».
Το Γραφείο κυρίαρχα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αλλά και το Γραφείο Διοίκησης είναι πάντα στη διάθεση ασθενών και πολιτών και χωρίς κανένα στοιχείο μεροληψίας ή έλλειψης αντικειμενικότητας, μπορούν να δίνουν τις επιβαλλόμενες λύσεις.
Ήδη, από την πρώτη στιγμή, το facebook πλημμύρισε από συγκινητικά μηνύματα φίλων και συγγενών της που η μοίρα τους ανάγκασε να πουν τόσο νωρίς το στερνό αντίο στην Άννα.
Κόντρα μεταξύ Βασίλη Νανόπουλου και Χρήστου Κορδώση με πιθανά κατάλοιπα από την ανεξαρτητοποίηση του τελευταίου από την Συμμαχία Πολιτών, ξέσπασε μετά την έκτακτη συνέλευση της ΝΟΔΕ Κορινθίας.
O Πάνος Περιβολάρης είναι ιδιοκτήτης του Motown Music Cafe και front man στο μουσικό ρoκ γκρουπ The Final Act
Οι Κορίνθιοι, τις ελπίδες τους για την εξασφάλιση πόσιμου ύδατος, δεν είχαν στηρίξει μόνο στην περιοχή Μαψού-Σολωμού, αλλά μελετούσαν τη μεταφορά ύδατος και απ΄τη Στυμφαλία, όταν θα γινόταν η μεταφορά των υδάτων αυτών στην Αθήνα.
Η εκκαθάριση της ΒΕΚΚΑ, οι γεννήσεις και οι θάνατοι στην Κορινθία και ο Θ. Θωμαίδης που κάποιοι θέλουν να τον πεθάνουν
Η φωτιά στην Κόρινθο, η υποψηφιότητα Καλλίρη στο Δήμο Κορινθίων και πολλές-πολλές φωτογραφίες
Είναι παραπάνω από προφανές ότι η πρόταση της ΝΟΔΕ θα είναι ο Πελ. Καλλίρης του οποίου την υποψηφιότητα θα ανακοινώσει πιθανότατα το Σάββατο από την Τρίπολη ο Κυρ. Μητσοτάκης
Μάλιστα έκανε λόγο για διαφορετικές τακτικές και στρατηγικές ανάμεσα στον ίδιο και στον κ. Νανόπουλο, κάτι το οποίο ενίσχυσε την απόφασή του για ανεξαρτητοποίηση.
Ένας Δήμος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι αυτός του Βέλου-Βόχας, όπου οι προετοιμασίες για τις εκλογές ήδη έχουν ξεκινήσει με την εκδήλωση και το γνωστό βίντεο του Θανάση Μανάβη.
Η επιχείρηση «σώστε το Βασίλη» έχει ξεκινήσει ήδη, είναι η δυσκολότερη, συνάμα και η αποφασιστικότερη.
Σε πολιτική «κρίση πανικού» φαίνεται ότι βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Πέτρος Τατούλης και το επιτελείο του βλέποντας ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν
Το Σωματείο, με την στήριξη του Δήμου Βέλου Βόχας και του Ν.Π.Δ.Δ. "ΑΝΕΛΙΞΗ" του ίδιου Δήμου, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο "ΑΛΚΥΩΝ", στην παραλία Βραχατίου