ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
“Ο πυρετός της Βόχας” .. Τα “καρφιά” Γκατζογιάννη, οι υποψήφιες του Αννίβα και οι μηνύσεις

“Ο πυρετός της Βόχας” .. Τα “καρφιά” Γκατζογιάννη, οι υποψήφιες του Αννίβα και οι μηνύσεις

Ο πρώην σύμβουλος του κ. Παπακυριάκου σε ερώτηση σχετικά με το τι θα πάρουν οι νέοι υποστηρικτές του μετά τις εκλογές απάντησε αφοπλιστικά "“Το τι ζήτησαν δεν ξέρω να σου πω, ξέρω όμως σίγουρα να σου πω τι θα πάρουν μετά”.

“Θραύση” έκανε το τελευταίο μας σημείωμα το οποίο αφορούσε την προεκλογική κατάσταση στον Δήμο Βέλου Βόχας και τη μαζική φυγή στελεχών από τον συνδυασμό του Δημάρχου (περισσότερα από 2200 άτομα το διάβασαν).

Στο σημείωμα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι η τελευταία 4χρονη θητεία του Δημάρχου δημιούργησε πολλές δυσαρέσκειες στην παράταξη του με αποτέλεσμα τις μαζικές αποχωρήσεις σε υψηλά ποσοστά 30% - 40% με κεντρική αιτία την μη αξιοποίηση άλλων στελεχών πέραν αυτών μιας κλειστής ομάδας των ίδιων ανθρώπων που είναι σε θέση ευθύνης την τελευταία δεκαετία.

Τις επόμενες ημέρες του δημοσιεύματος παρακολουθήσαμε αναρτήσεις δημοτών της Βόχας να επιβεβαιώνουν έστω κι έμμεσα ότι όντως υπάρχει μια εικόνα στην τοπική κοινωνία για τους “νεροκουβαλητές” του Δημάρχου οι οποίοι χρησιμοποιούνται προεκλογικά και από την επομένη των εκλογών αγνοούνται.

Υπήρξε όμως μία ανάρτηση η οποία πραγματικά προκαλεί έκπληξη και δεν είναι άλλη από την  τοποθέτηση του πρώην συμβούλου του Δημάρχου, Δημ. Γκατζογιάννη ο οποίος παραιτήθηκε και κατοικεί πλέον στο εξωτερικό .

Ο κ. Γκατζογιάννης λοιπόν σε τοποθέτηση του σε δημόσια ανάρτηση του κ. Θανάση Περαχωρίτη για τον κ. Παπακυριάκο, με τίτλο “οι νεο-εραστές του Αννιβισμού να μας πουν τι ζήτησαν και τι τους έδωσαν” απάντησε αινιγματικά αφήνοντας την απάντηση να αιωρείται αν και μάλλον όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοεί.

“Το τι ζήτησαν δεν ξέρω να σου πω, ξέρω όμως σίγουρα να σου πω τι θα πάρουν μετά”.

Φαίνεται να έχει κάποια γνώση ή κάποια εμπειρία ο πρώην σύμβουλος και μάλιστα όλο αυτό έρχεται σε ευθεία συνάρτηση με αυτά που αναφέραμε ότι δηλ. πολλοί είναι δυσαρεστημένοι και αποχωρούν.

H ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΝΙΒΑ

Οι πληροφορίες μας ανέφεραν ότι ακριβώς μετά την ανάρτηση μας θορυβημένος ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος άρχισε τα τηλεφωνήματα σε γυναίκες με σκοπό να φωτογραφηθούν μαζί του και οι φωτογραφίες να μπουν στην τοπική εφημερίδα.

Τελικά οι πληροφορίες ήσαν σωστές και όντως την Κυριακή το πρωί ο Δήμαρχος έπινε καφέ με κάποιες από αυτές στις οποίες απευθύνθηκε, με σκοπό βέβαια τη φωτογράφηση και την άμεση ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook ώστε να δοθεί το μήνυμα ότι βρέθηκαν νέοι υποψήφιοι.

Βέβαια από όλες αυτές τις κυρίες που χαμογελούσαν στον φακό υπό το άγρυπνο βλέμμα της προέδρου της Ανέλιξης κ. Μαρίας Καλλίρη, σύμφωνα με πληροφορίες μόνον 2-3 θα είναι υποψήφιες μαζί του. Ας μην ξεχνάμε ότι οι φωτογραφίσεις δεν υποδηλώνουν και υποψηφιότητα.

Όπως βλέπουμε ακόμη και υπό πίεση ο Δήμαρχος αρνείται να ανοίξει κάποια από τα “χαρτιά” του ανακοινώνοντας υποψηφιότητες. Πολλοί εικάζουν ότι αυτό γίνεται διότι ο αριθμός υποψηφίων που θα μπορούσε να ανακοινώσει αυτήν την στιγμή θα είναι παρόμοιος με αυτόν του κ. Μανάβη και αυτό θα συνιστούσε μεγάλο πλήγμα στο αφήγημα της “κυριαρχίας”.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ

Την Παρασκευή 16/6 ο βασικότερος δημόσιος υποστηρικτής του Δημάρχου και διαχειριστής της σελίδας στο Facebook ”ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ” κ. Νίκος Σωτηρόπουλος σχολιάζοντας την προηγούμενη αρθρογραφία μας, προφανώς επειδή δεν του άρεσε, προχώρησε σε απερίγραπτες συκοφαντίες κατά του αρθρογράφου σημειώνοντας ότι

“ο συγκεκριμένος γράφει κατά παραγγελία και κατά αμοιβή με ένα πενηντάρι μπορεί να σου γράψει ότι θέλεις”,

“δεν έχει ούτε Ιδεολογία ούτε φραγμό το μεροκάματο να βγαίνει”

όταν λοιπόν γράφεις κατά παραγγελία και κατά αμοιβή χάνεις οποιαδήποτε σοβαρότητα

Ο κ. Σωτηρόπουλος ίσως νομίζει ότι το Facebook είναι παιχνίδι και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και να εξευτελίζει όποιον θέλει χωρίς ονόματα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Μετά από όλα αυτά τα σχόλια, προχωρήσαμε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε μήνυση κατά του κ. Σωτηρόπουλου στο Α.Τ. Βραχατίου δια του δικηγόρου μας κ. Παναγιώτη Μαρινάκου, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Διαδικτύου ενώ θα ακολουθήσει και αγωγή.

Είναι η πρώτη φορά στα 23 χρόνια λειτουργίας μας που προχωρούμε δικαστικά εναντίον κάποιου αλλά εάν δεν το κάναμε θα αφήναμε την εντύπωση ότι ο εν λόγω κύριος μπορεί να έχει και δίκιο.

Να σημειωθεί τέλος, ότι δυο ημέρες πριν σε άλλη ανάρτησή μας στην οποία ασκούσαμε κριτική στην αντιπολίτευση και τους πολιτικούς αντιπάλους της δημοτικής αρχής ο κ. Σωτηρόπουλος μας είχε δώσει συγχαρητήρια δημοσίως μέσα από την ίδια σελίδα την οποία διαχειρίζεται γεγονός το οποίο υποδηλώνει ότι η πολιτική κριτική που ασκήθηκε στην παράταξη της δημοτικής αρχής την οποία υποστηρίζει, δεν είχε δόλο.

Προφανώς , κατά τα λεγόμενα του, σε εκείνη την ανάρτηση δεν είχαμε λαβει πενηντάρι.

Τα υπόλοιπα στο Δικαστήριο.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ