ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Τι βαθμό πήραν οι Δήμαρχοι της Κορινθίας στην επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής;

Στο “χορό” της ενημέρωσης μπήκαν και κάποιοι Δήμαρχοι της Κορινθίας και με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Facebook ενημέρωναν τους δημότες τους σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Ο “Γηρυόνης” πέρασε από την Κορινθία και στα περισσότερα μέρη δεν δημιούργησε ζημιές. Από το μεσημέρι της Κυριακής δίνονταν οδηγίες με κάθε τρόπο στους πολίτες για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων επικίνδυνων φαινομένων.

Στο “χορό” της ενημέρωσης μπήκαν και κάποιοι Δήμαρχοι της Κορινθίας και με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Facebook ενημέρωναν τους δημότες τους σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

---

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βλάσσης Τσιώτος, ο οποίος ενημέρωσε τους δημότες με 3 αναρτήσεις, μία το απόγευμα και δυο το βράδυ, ενώ ανάρτησε και κάποιες φωτογραφίες από μία οδική περιδεία. Η δημοφιλία των αναρτήσεων του έφτασε τα 254 likes αν και η ώρα ήταν προχωρήμένη (1 το πρωί)


Αμέσως μετά ήταν ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στις 14.11’ ενημερώνοντας τους δημότες για την κατάσταση ετοιμότητας στο Δήμο.  Την ίδια ενημέρωση έδωσε και ο Δήμος.
 

 

Με ανάρτηση του στο Facebook ενημέρωσε τους φίλους του και ο νέος πρόεδρος του Βραχατίου, Γιώργος Βασιλείου, στις 6 το πρωί!! 203 φίλοι τον επικρότησαν.
 


Στο “χορό” της ενημέρωσης μπήκε και ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σιάχος, ο οποίος τώρα τελευταία δείχνει μία ιδιαίτερη έφεση στις αναρτήσεις στο Facebook και κυρίως αυτών συγκεκριμένης Κορινθιακής ενημερωτικής ιστοσελίδας.

Την Κυριακή, επέλεξε μία ανάρτηση, φυσικά της ίδιας ενημερωτικής ιστοσελίδας, για να ενημερώσει τους θαυμαστές του σχετικά με την εξέλιξη του Γηρυόνη. Ο κόσμος το εκτίμησε και του έδωσε 41 likes.
 


Στην Κόρινθο, ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, ήταν πιο φειδωλός στην ενημέρωση που παρείχε αφού προέτρεπε τους δημότες να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους προέδρους τοπικών κοινοτήτων σε περίπτωση που παρατηρήσουν προβλήματα. Αυτό και τέλος. Παρόλα αυτά ο κόσμος, έστω κι’ έτσι του έδωσε 249 likes.


Εντύπωση, πάντως, μας έκανε η ανάρτηση του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας, Γιώργου Γκιώνη, ο οποίος στις 16.20’ το απόγευμα της Κυριακής αντί ενημέρωσης των δημοτών, επέλεξε να “ανεβάσει” μια φωτογραφία με ένα καραβάκι κοντά στο εστιατόριο “Πέρλα” και το μήνυμα “Καλό απόγευμα Κυριακής.... Λουτράκι...”!! Ακόμη κι’ έτσι ο κόσμος εκτίμησε το ανάλαφρο του μηνύματος, δίνοντας του 154 likes.


Ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, πιθανότατα να μην θεώρησε ανησυχητικά τα σημάδια του καιρού και προτίμησε τη σιωπή. Όντως, στην περιοχή δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και ίσως θα πρέπει να αιτιολογήσουμε τη σιωπή αυτή είτε σε καλύτερη πληροφόρηση σε σχέση με άλλους Δημάρχους ή πιθανές .. μαντικές ικανότητες.

Στον ίδιο δρόμο (της σιωπής), τέλος, “βάδισε” και ο Δήμαρχος Νεμέας, Κώστας Φρούσιος.

ΚΟΡΥΦΗ