ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ -

Ο Κορίνθιος Μανώλης Κόλλιας ξεχώρισε στα Millitary Games με πρώτη θέση στην Elite Men

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Millitary Games 26 και 27 Μαΐου με τον Μανώλη Κόλλια να ξεχωρίζει στην κατηγορία Elite Men.

Ο Crossfiter έχει στο παλμαρέ του σημαντικές διακρίσεις όπως την έκτη θέση στο 3on3 teams challenge, την τέταρτη θέση στο Centaurian fit-test, ενώ την πέμπτη θέση κατέλαβε στο Athens throwdown.

Ο 34χρονος ανήκει στην ομάδα «Torch Box» και «Τhe Core Force Crossfit» ή Gorilla Squad. O Κόλλιας μετά τους αγώνες μίλησε στο Beastmode.gr για την εμπειρία του στα Millitary Games που χαρακτήρισε διοργάνωση με κύρος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Κώστα Αποστολόπουλο και Ιωάννη Παπαδόπουλο για όλη αυτήν την προετοιμασία και την στήριξη που μου έδωσαν καθώς και την ομάδα των box the core force crossfit και torch που κατάφερα να κατακτήσω το πρώτο σκαλί του βάθρου στο military games στην κατηγορία elite.

Το military games είναι μια πολύ καλή διοργάνωση με πολύ κύρος. Αυτό άλλωστε φάνηκε από την απήχηση που έχει όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από ξένους αθλητές, αφού είδαμε συμμετοχές από διάφορα και μακρινά μέρη του κόσμου.

Η διοργάνωση αυτή αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που ονομάζεται (military games) γιατί τα είχε όλα…δοκίμαζε τον αθλητή τόσο στην δύναμη όσο και στην αντοχή καθώς και στον συνδυασμό των δύο  αντοχή στην δύναμη.

Όσο για το επίπεδο πιστεύω ότι είναι πολύ ανεβασμένο καθώς συμμετείχαν έμπειροι και δυνατοί αθλητές που τους έχουμε δει να μάχονται σε δυνατά throwdown στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό στην κατηγορία elite που είναι και η πιο δύσκολη με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι πολύ μεγάλος και κάθε χρόνο και πιο δύσκολος», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο έμπειρος αθλητής που θεωρεί πως το Crossfit σήμερα πρωταγωνιστεί και βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του κόσμου.

«Το crossfit νομίζω ότι ήδη πρωταγωνιστεί αλλά όχι όμως σαν μόδα που πολλοί το λένε,αλλά ως την γυμναστική που έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και βλέπουμε ότι δεν έχει και όριο στο ασκησιολογιο του γιατί κάθε χρόνο εντάσσονται πολλά καινούργια πράγματα-αθλήματα από την crossfit, κάνοντας το έτσι ακόμα πιο ενδιαφέρον σαν γυμναστική αλλά και σαν άθλημα αφού οι αγωνιζόμενοι πολλαπλασιάζονται συνεχώς και αυτό είναι πολύ καλό διότι έχεις και ένα κίνητρο να πιέζεις περισσότερο τον εαυτό σου…».

Τέλος ο Κόλλιας μίλησε για τους επόμενους στόχους του:

«Ο επόμενος στόχος είναι σίγουρα του χρόνου στο Athens throwdown να αγωνιστώ στο teams κατηγορίας elite με την ομάδα μου gorilla squad που φέτος είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με την κατάκτηση της 5ης θέσης σε ένα επίπεδο πάρα πολύ ανεβασμένο για αυτά που είχαμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Τώρα θα αγωνιστώ στο centaurian fit-test competition πάλι teams που θα γίνει 16/17 Ιουνίου».

https://www.beastmode.gr/

ΚΟΡΥΦΗ