ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Νέα ‘μεταγραφή’ του Πελοπίδα από την παράταξη του Βασίλη Νανόπουλου

Άλλη μια "μεταγραφή" από το συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου εξασφάλισε ο Πελοπίδας Καλλίρης. Πρόκειται για τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δημητρόπουλο, που είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές σε αρκετά υψηλή θέση με τη “Συμμαχία Πολιτών”

Άλλη μια "μεταγραφή" από το συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου εξασφάλισε ο Πελοπίδας Καλλίρης. Πρόκειται για τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δημητρόπουλο, που είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές σε αρκετά υψηλή θέση με τη “Συμμαχία Πολιτών” . Με δήλωση που διένειμε το Γραφείο Τύπου του Πελοπίδα Καλλίρη συντάσσεται και αυτός με την υποψηφιότητά του.

Δήλωση Κωνσταντίνου Δημητρόπουλου

Αυτοσκοπός μου είναι να πορεύομαι σε κάθε διαδρομή μου με εντιμότητα και ηθική, όπως πάντα κι έτσι με γνωρίζατε και με γνωρίζετε όλοι. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, με αυτές τις αδιαπραγμάτευτες γραμμές, διεκδίκησα και έλαβα τη στήριξη των συνδημοτών μου, οι οποίοι μου έδωσαν την τιμητική εκλογή μου στις πρώτες θέσεις της κατάταξης ψήφων στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Σέβομαι όλη μας την κοινή πορεία των συναγωνιστών και συνοδοιπόρων της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου και πάντα θα έχουμε κοινό μετερίζι το καλό του τόπου. Σίγουρα ο τόπος χρειάζεται αλλαγή και μια πλεύση ανάπτυξης σε πολλούς τομείς. Με εξωστρέφεια, με ικανότητα και αποτελεσματικότητα, με αμεσότητα και ευθύτητα χαρακτήρα. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Πελοπίδα Καλλίρη και συνεπώς στηρίζω την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κορινθίων.

Καλό αγώνα σε όσους αγαπούν το τόπο μας.

Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος

Κατασκευαστής-Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων- Οικονομικές Επιστήμες

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

ΚΟΡΥΦΗ