ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Με συμβολισμούς η έναρξη της περιοδείας του Πελοπίδα από την Αρχαία Κόρινθο

Η Αρχαία Κόρινθος πρέπει να αξιοποιηθεί και να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Την περιοδεία του ξεκίνησε από την Αρχαία Κόρινθο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Πελοπίδας Καλλίρης με το βανάκι της "Δύναμης Εξέλιξης".

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ο Πελοπίδας ανέπτυξε το σχέδιο του για την περιοχή τόσο στο επίπεδο της καθημερινότητας όσο και σε αυτό της ανάπτυξης.

Η Αρχαία Κόρινθος πρέπει να αξιοποιηθεί και να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Από τον πρώτο κιόλας σταθμό του οδοιπορικού διαβούλευσής με τους συντοπίτες μας, την Αρχαία Κόρινθο, δικαιώθηκε η επιλογή μας να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα για το Δήμο Κορινθίων, κάνοντας μαζί πράξη το αυτονόητο.

Σε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση, διαπιστώθηκαν προβλήματα και αναδείχθηκαν οι προοπτικές της περιοχής, διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής μας, Πελοπίδα Καλλίρη, οι προτάσεις και το σχέδιό μας για την Αρχαία Κόρινθο, και το αποτέλεσμα αυτής της διαβούλευσης θα αποτυπωθεί αναλυτικά στο Πρόγραμμά μας.

Με δέσμευση την αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια μας τόσο για την επίλυση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως είναι η καθαριότητα, η ασφάλεια και οι υποδομές, όσο και με την ανταποδοτική προς τους πολίτες αξιοποίηση του ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτισμικού χαρακτήρα της περιοχής, προτεραιότητά  μας είναι να κάνουμε την Αρχαία Κόρινθο σπουδαία ξανά.

Η Αρχαία Κόρινθος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, με πολυεπίπεδα οφέλη για τον τόπο μας. 

Είναι το αυτονόητο και μαζί θα το κάνουμε πράξη. Για την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

ΚΟΡΥΦΗ