ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Κάμερα κατέγραψε το έγκλημα σε βάρος του 46χρονου Κόρινθο - Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 22χρονης

Μπροστά στην κάμερα μίλησε ο δικηγόρος της 22χρονης κατηγορούμενης που φέρεται να δολοφόνησε τον 46χρονο στην Κόρινθο.

«Ό,τι έγινε, έγινε σε θέση αμύνης για τις πελάτισσές μου... Το θύμα στις 3:00 τα ξημερώματα, σε ένα παγκάκι στο κέντρο της πόλης, τις πλησίασε με διαθέσεις ερωτικές. Τους ζήτησε να έρθουν σε συνεύρεση ερωτική. Μάλιστα θα τις πλήρωνε... Τα κορίτσια αρνήθηκαν. Τις πίεσε ψυχολογικά, τις έβρισε, τους έκανε χειρονομίες...» λέει ο δικηγόρος και συνεχίζει:

«Του ζήτησαν να φύγει όμως εκείνος έβαλε τα χέρια του στα στήθη της 17χρονης. Έφυγε από κοντά του και έντρομη διαπίστωσε ότι προσπαθούσε να βγάλει μαχαίρι από την πίσω τσέπη του παντελονιού του. Προσπάθησε να προστατεύσει τη ζωή της η ίδια αλλά και τη ζωή της φίλης της... Η φίλη της, που ήταν δίπλα της, άνοιξε την τσάντα της, έβγαλε από μέσα ένα κουζινομάχαιρο και το έμπηξε στο στήθος, στην καρδιά του θύματος».

Όσο για το αν θύτης και θύμα γνωρίζονταν, ο δικηγόρος απαντά: «Δεν είχαν καμία επαφή μεταξύ τους. Καμία γνωριμία μεταξύ τους. Όλα έγιναν τυχαία».

Ο δικηγόρος συμπληρώνει ότι όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα που υπάρχει σε κοντινό κατάστημα. Επίσης, ο δικηγόρος λέει ότι πριν τη συγκεκριμένη επίθεση, ο άνδρας είχε επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες οι οποίες έτρεξαν έντρομες προς διαφορετική κατεύθυνση. «Και αυτό το γεγονός έχει καταγραφεί από τις κάμερες» προσθέτει.

Δείτε το βίντεο του ekorinthos.gr

ΚΟΡΥΦΗ