ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

“Καλορίζικα” στη Σχολή Γονέων από το Δήμο Κορινθίων με 7.000 ευρώ για 15.. στυλό!!

Ο Δήμαρχος δείχνει να κηρύσσει με γενναιότητα και γαλαντομία τον προεκλογικό του αγώνα όπως και ότι δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Κορινθίων πολιτών.

Διαβάζουμε σε Δελτίο Τύπου:

«Η ανασύσταση της Σχολής αποφασίστηκε έπειτα από την μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος των πολιτών, που τα τελευταία οκτώ χρόνια κατά τα οποία ήταν κλειστή, ζητούσε την λειτουργία της λόγω του σημαντικού έργου και της θετικής συμβολής της στην επίτευξη της γονεϊκής βελτίωσης και στην διαμόρφωση καλύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος».

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός θέλησε να πει και πιο ουσιαστικά τα «καλορίζικα» στη Σχολή, πέραν των δηλώσεων.

Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού βλέπουμε πως ο Δήμος προχώρησε προχθές (με ανάθεση) στην αγορά 15 αναμνηστικών.. στυλό στην τιμή των 7.000 ευρώ (παρά 7 λεπτά – με ΦΠΑ).

Για να το εμπεδώσουμε είναι 466 ευρώ το κάθε στυλό (με ΦΠΑ).

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο Δήμαρχος δείχνει να κηρύσσει με γενναιότητα και γαλαντομία τον προεκλογικό του αγώνα όπως και ότι δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Κορινθίων πολιτών.

Θα πεις «καλά, με στυλό των 500»;

Κατά σύμπτωση σήμερα είμαστε 6 μήνες (παρά 1 ημέρα) πριν τις εκλογές

Ίσως αυτό δίνει την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.

Y.Γ. Εδώ θα βρείτε την απόφαση στη "Διαύγεια"

ΚΟΡΥΦΗ