ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Γ. Οικονόμου.. Ανάμεσα σε «κασκαντέρ» και «καμικάζι»

Ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ με ανάρτησή του στο Facebook περνά στην αντεπίθεση εξαγγέλοντας «επιθέσεις» στο Δήμαρχο, τόσο μέσα στο Δ.Σ. όσο και εκτός αυτού.

Φαίνεται ότι ο κύκλος της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Πνευματικό και Οικονόμου στην Κόρινθο δεν τελείωσε, απλά με την παραίτηση Οικονόμου έκλεισε ο πρώτος κύκλος. Ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ με ανάρτησή του στο Facebook περνά στην αντεπίθεση εξαγγέλοντας «επιθέσεις» στο Δήμαρχο, τόσο μέσα στο Δ.Σ. όσο και εκτός αυτού.

Η ανακοίνωσή του πάντως δεν φαίνεται να έχει γραφεί από τον ίδιο, άσχετα αν την υπογράφει. Μόνο ένας θα μπορούσε να γράφει περί Αρετής και Κακίας αν και αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Στην ουσία τώρα, και σε καθαρά επίπεδο τακτικής, φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής ο πρώην Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ θα παίξει ένα φθοροποιό για το Δήμαρχο ρόλο, αφού πλέον θεσμικά αχρηστεύθηκε. Και ίσως να μπορεί να μιλήσει τη «γλώσσα της πιάτσας» αλλά αυτό δεν φτάνει στην πολιτική όπως φάνηκε και στην περίπτωση των αγώνων σε κλουβιά.

Οκ. Οικονόμου αναφέρει ότι η Κόρινθος «ετοιμάζεται να ζήσει το χειρότερο καλοκαίρι της ιστορίας της με τα αδέσποτα και τα σκουπίδια..». Και γεννάται το ερώτημα. Εάν δεν είχε εξωθηθεί σε παραίτηση.. θα έλεγε τα ίδια; Η δεν θα μίλαγε καθόλου; Διότι και τα προηγούμενα καλοκαίρια δεν βλέπαμε θαύματα ποιότητας ζωής στην Κόρινθο.

Λέει ότι «παλεύει έχοντας τη μισή πόλη απέναντί του γιατί στήριζε 10 χρόνια τώρα το σημερινό του διώκτη». Μήπως όμως αυτό μπορεί να ερωτηθεί και αντιστρόφως;

Μήπως δηλαδή όλοι αυτοί οι πρώην σύντροφοι που σήμερα «κυνηγάνε» τον Πνευματικό έχουν κατά καιρούς δώσει και οι ίδιοι λαβές (μικρές ή μεγαλύτερες) έτσι ώστε να μπορεί να βγαίνει ο Αλέκος σήμερα και να λέει «τόσα χρόνια για εσάς απολογούμαι»;

Το συμπέρασμα που εξάγουμε είναι ότι στο εξής ο Γ. Οικονόμου θα παίξει ένα ρόλο ανάμεσα σε «κασκαντέρ» (για το Χρ. Χασικίδη) και «καμικάζι» (για τον Αλ. Πνευματικό). Απλά θα πρέπει να θυμάται ότι οποιαδήποτε (πολιτική) «δολιοφθορά» προς τον Αλέκο θα χρεώνεται και στο Χρ. Χασικίδη.

Και αν μεν η κατάληξη είναι επιτυχής, έχει καλώς. Εάν δεν είναι (όπως στην περίπτωση των αγώνων) θα τους παίρνουν και τους δυο οι συνέπειες.

ΚΟΡΥΦΗ