ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Βρήκαν το συνεργό στη ληστεία του ταξιτζή στα Εξαμίλια

Στις 23 Ιανουαρίου ένας νεαρός είχε ζητήσει από ταξιτζή να τον μεταφέρει από το Κερατσίνι στα Εξαμίλια και μόλις έφθασαν έβγαλε μαχαίρι και μαζί με τους συνεργούς του που βρίσκονταν στο σημείο τον χτύπησαν και του άρπαξαν τα χρήματα

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την ληστεία σε βάρος ενός 33χρονου οδηγού ταξί από τον επιβάτη που μετέφερε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Εξαμίλια Κορινθίας. Ο «πελάτης» συνελήφθη δυο ημέρες μετά, αλλά τώρα ταυτοποιήθηκε και ένας από τους συνεργούς του.

Η ληστεία είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιανουαρίου, όταν ο άγνωστος -τότε- νεαρός επιβιβάστηκε στο ταξί στο Κερατσίνι και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στα Εξαμίλια. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, έβγαλε μαχαίρι, απείλησε τον οδηγό και του ζήτησε τις εισπράξεις του.

 

Ο 33χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τότε του επιτέθηκε άγνωστος αριθμός συνεργών του «πελάτη», οι οποίοι τον χτύπησαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε και το κινητό του τηλέφωνο και σκόρπισαν μέσα στον καταυλισμό. 

Οι έρευνες που ξεκίνησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου όταν ο οδηγός του ταξί κατήγγειλε τη ληστεία, οδήγησαν στα ίχνη ενός 22χρονου που εντοπίστηκε στα Εξαμίλια, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Χθες, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 24χρονου που συμμετείχε στην επίθεση κατά του ταξιτζή, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία και των υπόλοιπων δραστών.

ΚΟΡΥΦΗ