ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -

Amazing .. Isthmos: Είναι αυτό το ομορφότερο κούρεμα του κόσμου;

Το γύρισμα έγινε στον Ισθμό της Κορίνθου στην πεζογέφυρα και στον οικισμό Κάβο Ισθμίων. Η προετοιμασία κράτησε 2 εβδομάδες.

Πριν λίγο ανέβηκε το παραπάνω βίντεο στο vimeo. Λέγεται «Amazing Greece. The most amazing haircut in the world.»  

Το πιο ωραίο φυσικά δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα του κουρέματος, αλλά η ίδια η διαδικασία. Επίσης, το πού και το πώς έγινε, και το πώς κινηματογραφήθηκε...  

Ο Up drones, δημιουργός του βίντεο απάντησε στις απορίες μου...   

Πώς σου ήρθε η έμπνευση γι' αυτό το βίντεο; Την έμπνευση την πήρα πηγαίνοντας ένα πρωί για κούρεμα. Πάντα πάω πολύ πρωί γιατί τα γυρίσματα για τα video γίνονται πρωί όπου ο ήλιος είναι ακόμα γλυκός και το φως ιδανικό.

Και τους "πίεζα" να κάνουν γρήγορα για να τελειώνουμε και ο κομμωτής μου είπε πως στο τέλος θα φέρω το drone και μέσα στο κομμωτήριο. Κάπως έτσι μου ήρθε η ιδέα.  

Πες μας για το γύρισμα...

Το γύρισμα έγινε στον Ισθμό της Κορίνθου στην πεζογέφυρα και στον οικισμό Κάβο Ισθμίων. Η προετοιμασία κράτησε 2 εβδομάδες. Κουρέας είναι φίλος μου ο Γιάννης Νασιος με το Giannis barber shop στο Περιστέρι και αυτός που κουρεύεται είναι ο Κώστας Μαρουλης, ένας φίλος που έμεινε ακούρευτος ένα μήνα προκειμένου να φανεί η διαφορά.

Είχε έρθει για κούρεμα την ημέρα της σύλληψης της ιδέας, αλλά ατύχησε.  

Κι η εμπειρία; Η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη και οι εικόνες κατά την εγγραφή του video μαγικές. Τόσο που στην αρχή ξέχασα να πατησω το rec. Πραγματικά αξέχαστο.  

Και τώρα; Ακολουθούν και άλλα extreme videos γιατί τελικά αυτό είναι που με γεμίζει. Όπως και να καταγράφω ομορφιές της ομορφότερης χώρας του κόσμου. Όπως αναφέρω και στο video ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και απολαμβανουμε ξεχωριστά κάθε στιγμή.

Πηγή: www.lifo.gr

ΚΟΡΥΦΗ