ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

700.000 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας σε Βέλο-Βόχα - Ο Αννίβας κινείται σε όλα τα επίπεδα

Φαίνεται λοιπόν ότι η εκλογική επίθεση του Αννίβα σε Βέλο και Βόχα είναι διαρκής και προς όλες τις κατευθύνσεις, τόσο με τις προσχωρήσεις στο συνδυασμό του όσο και με τις ανακοινώσεις για τις προσπάθειες ένταξης έργων.

Αίτηση χρηματοδότησης ύψους 700.000 ευρώ κατέθεσε προχθές το μεσημέρι ο Δήμος Βέλου-Βόχας για έργα αγροτικής οδοποιίας.

Σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου σημειώνεται ότι "το έργο αφορά την βελτίωση των αγροτικών δρόμων στις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες του Δήμου για την εύκολη πρόσβαση στις γεωργικές καλλιέργειες των αγροτών και στις αγροτικές μονάδες (όπου υπάρχουν) με στόχο την ασφαλή και έγκαιρη μετακίνηση των αγροτικών προϊόντων".

Φαίνεται λοιπόν ότι η εκλογική επίθεση του Αννίβα σε Βέλο και Βόχα είναι διαρκής και προς όλες τις κατευθύνσεις, τόσο με τις προσχωρήσεις στο συνδυασμό του όσο και με τις ανακοινώσεις για τις αιτήσεις ένταξης έργων.

Έχει δε τη μεγαλύτερη πιθανότητα από όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους στην Κορινθία ώστε να επικρατήσει από την πρώτη Κυριακή.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Καταθέσαμε αίτηση χρηματοδότησης και για την Αγροτική Οδοποιία  του Δήμου. Πρόκειται για την «Πρόσκληση 4» και για το έργο με τίτλο «Βελτίωση της Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου Βέλου – Βόχας» με συνολικό προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.

Το παραπάνω έργο αφορά την βελτίωση των αγροτικών δρόμων στις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες του Δήμου για την εύκολη πρόσβαση στις γεωργικές καλλιέργειες των αγροτών και στις αγροτικές μονάδες (όπου υπάρχουν) με στόχο την ασφαλή και έγκαιρη μετακίνηση των αγροτικών προϊόντων.

Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά της σε χρονίζοντα θέματα και δίνει απαντήσεις στις μεγάλες προκλήσεις ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα.

ΚΟΡΥΦΗ