ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Στις φυλακές Κορίνθου ο πρώην αστυνομικός για την δολοφονία της 37χρονης στην Ζάκυνθο

Ο πρώην αστυνομικός είχε συλληφθεί με άλλους επτά κατηγορουμένους τον περασμένο Ιούνιο, για την ίδια δολοφονία, και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Στις φυλακές Κορίνθου οδηγήθηκε ο πρώην αστυνομικός για την δολοφονία της 37χρονης στην Ζάκυνθο

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της 37χρονης στη Ζάκυνθο. Ο πρώην αστυνομικός, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, καλέστηκε εκ νέου για απολογία και τελικά με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Ο πρώην αστυνομικός είχε συλληφθεί με άλλους επτά κατηγορουμένους τον περασμένο Ιούνιο, για την ίδια δολοφονία, και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τον πρώην αστυνομικό, ο οποίος υπηρέτησε ως υποδιοικητής Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, είχε κατονομάσει για παράνομες δραστηριότητες στο νησί, ο Ντίμης Κορφιάτης (σύζυγος της Χριστίνας Κλουτσινιώτη), ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, για την ληστεία σε βάρος του νυν δημάρχου Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη από τον οποίο είχαν αποσπάσει 500.000 ευρώ. Στο Εφετείο ωστόσο, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 3/5 της ποινής του και αποφυλακίστηκε.

ΚΟΡΥΦΗ