ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Πελοπόννησος: Προώθηση πρότασης για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

Ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός των δράσεων, ανέρχεται σε 1 εκ. ευρώ και σε αυτές περιλαμβάνονται πολλές, κυρίως με ψηφιακό χαρακτήρα, καθώς και η παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, με το έργο “Καποδίστριας”

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, το τεχνικό δελτίο της προς ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, πρότασης της Περιφέρειας, που αφορά στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση 1821.

Ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός των δράσεων, ανέρχεται σε 1 εκ. ευρώ και σε αυτές περιλαμβάνονται πολλές, κυρίως με ψηφιακό χαρακτήρα, καθώς και η παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, με το έργο “Καποδίστριας”, σε συνεργασία της Περιφέρειας με το ΔΗΠΕΘΕΚ και τον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Περιλαμβάνεται επίσης και η μετάβαση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εφόσον πραγματοποιηθεί, κάτι που εξαρτάται από τις εξελίξεις με την πανδημία της covid 19, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι τιμώμενη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

ΚΟΡΥΦΗ