ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Γ. Ψυχογιός: Κλείνουν και την Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο! - εκκωφαντική σιωπή από τους φορείς

Στις 24/09 κλείνει και η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο. Μια τράπεζα με μεγάλη ιστορία και σημαντικό εύρος συναλλαγών και υπηρεσιών

Δήλωση του βουλευτή σχετικά με το κλείσιμο της ΕΤΕ στο Ξυλόκαστρο και η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών . Συγκεκριμένα ο Γιωργος Ψυχογιός αναφερόμενος στο επερχόμενο κλείσιμο του καταστήματος αναφέρει :

“Γ. Ψυχογιός: Κλείνουν και την Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο! Απαξιωτική απάντηση του Υπουργείου στη Βουλή και εκκωφαντική σιωπή από τους φορείς.

Στις 24/09 κλείνει και η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο. Μια τράπεζα με μεγάλη ιστορία και σημαντικό εύρος συναλλαγών και υπηρεσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την προκλητική και εντελώς εκτός πραγματικότητας απάντηση του Υπουργείου στην παρέμβαση του Γ. Ψυχογιού, βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , με την οποία ζήτησε να ανατραπεί αυτή η απόφαση.

Αναζητούμε ακόμα τους βουλευτές και Υφυπουργούς της κυβέρνησης, τον Δήμο και τους φορείς της περιοχής που δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να το αποτρέψουν.

Όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και παρότι υπήρχαν αποφάσεις των Διοικήσεων για αυτό, δεν έκλεισε καμία τράπεζα στην περιοχή γιατί μετά από τις παρεμβάσεις μας μαζί με τους φορείς αυτοδιοίκησης και Συλλόγους – που τότε σωστά αντιδρούσαν – αποτράπηκαν αυτά τα σχέδια.

Όταν όμως, η Ν.Δ. που κυβερνά χρωστάει 340 εκατομμύρια στις τράπεζες, τότε αυτές κάνουν ό,τι θέλουν αδιαφορώντας για τον κοινωνικό ρόλο που έχουν, αλλά και τους εργαζομένους τους.”

Απαντώντας το Υπουργείο Οικονομικών με σχετική του ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Υφυπουργός κύριος ΖΑΒΒΟΣ αναφέρει πως δενε εμπλεκεται σε ζητηματα ιδρυσης & λειτουργίας Τραπεζικών καταστημάτων & τα δικτυα καταστημάτων διαμορφώνονται έπειτα απο μια σειρά και στάθμιση διαφόρων παραμέτρων που εκτιμά το εκάστοτε Πιστωτικό Ιδρυμα της χωρας.

ΚΟΡΥΦΗ