ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ -

Απ’ το Nammos έως το Ντουμπάι, τυριά δια χειρός μοναχών από το Μαψό

Την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκοµικών προϊόντων µε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν έχουν στόχο οι µοναχές της Ιεράς Μονής Τιµίου Σταυρού στο Μαψό Κορινθίας, κάτι που πετυχαίνουν και µε το παραπάνω εφαρµόζοντας κατά γράµµα όλες τις σύγχρονες πρακτικές εκτροφής αγελάδων και τυροκόµισης στην τελευταίας τεχνολογίας καθετοποιηµένη εκµετάλλευσή τους

ΚΟΡΥΦΗ