ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
H Χριστίνα Οικονόμου ορίστηκε Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Κορινθίας (πρώην ΝΟΔΕ)

H Χριστίνα Οικονόμου ορίστηκε Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Κορινθίας (πρώην ΝΟΔΕ)

Η κ. Οικονόμου σε ανακοίνωση της τονίζει ότι ο Τουρισμός συνιστά εθνικό κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή του πολιτισμού της Κορινθίας.

H Χριστίνα Οικονόμου, μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ορίστηκε ως Τομεάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της ΔΕΕΠ Κορινθίας (πρώην ΝΟΔΕ). Η κ. Οικονόμου σε ανακοίνωση της τονίζει ότι ο Τουρισμός συνιστά εθνικό κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή του πολιτισμού μας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Είναι ευθύνη και μεγάλη πρόκληση για μένα να υπηρετήσω τον νομό μας από τη θέση της Τομεάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ευχαριστώ θερμά τον Γραμματέα Οργανωτικού - Αν. Γραμμ. Π.Ε. & Διευθυντή Γραφείου Προέδρου Ν.Δ., κ Στέλιο Κονταδάκης , τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας, κ. Δημήτρη Σουφρίλα και τα μέλη της Δ.Ε., για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

 

Ο Τουρισμός συνιστά το εθνικό μας κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουμε και τον Πολιτισμό μας. Ως Οικονομολόγος, γνωρίζω καλά πως αμφότερα μπορούν να γίνουν αναπτυξιακός μοχλός για την οικονομία της Κορινθίας, αλλά και για την ευρύτερη αναπτυξιακή μας πορεία.

 

Στα άμεσα σχέδια μου είναι να έρθω σε επικοινωνία και να συνεργαστώ με τους Τουριστικούς και Πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας καθώς και με τα συναρμόδια Υπουργεία. Στόχος μου είναι να προβληθεί ο πλούτος μας και να συνδράμω, παράλληλα, στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν.

 

Ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Κορινθία. Έχουμε μεγάλη προοπτική στους τομείς αυτούς!

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ