ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: Δόθηκε στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα

Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: Δόθηκε στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα

Παράλληλα, συστήνεται στους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Στην κυκλοφορία παραδόθηκε η μεσαία λωρίδα στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, μετά την πτώση βράχων στο οδόστρωμα, ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός.

Παράλληλα, συστήνεται στους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αποδόθηκε στις 17.30 το απόγευμα η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας. Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται από δύο λωρίδες (+ ΛΕΑ).

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη, έπειτα έπειτα από κατολίσθηση βράχων στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, η Ολυμπία οδός προχώρησε σε εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο σημείο σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων.

Χθες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ