ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Το τηλεφώνημα που ‘’έκοψε’’ τα γόνατα του Νίκου Κουρμπανά - Πέθανε η γυναίκα του στα 48 της χρόνια!

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να νίκησε προχθες τον Πανηλειακό, όμως ο προπονητής του Νίκος Κουρμπανάς βίωνε το προσωπικό του δράμα. Η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή στα 48 της χρόνια προχθες το βράδυ και η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού βυθίστηκε στο πένθος.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του προπονητή που έδειξε τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει...

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να νίκησε προχθες (10-03-2014) τον Πανηλειακό, όμως ο Κορίνθιος (από το Βέλο) προπονητής του Νίκος Κουρμπανάς βίωνε το προσωπικό του δράμα. Η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή στα 48 της χρόνια προχθες το βράδυ και η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού βυθίστηκε στο πένθος.

Σύμφωνα με το dete.gr, η άτυχη γυναίκα πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Ο Νίκος Κουρμανάς ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά, πήγε στην Αθήνα, αφού ειδοποίησε τον πρόεδρο του Παναιγιαλείου Αντώνη Ρέλλα. Το θέμα κρατήθηκε μυστικό σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να μην διαρρεύσει το παραμικρό ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Πανηλειακό. 

Ο Νίκος Κουρμπανάς αναχώρησε τη νύχτα της Κυριακής εσπευσμένα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της κόρης του Χριστίνας, και χθες το απόγευμα επέστρεψε για το παιγνίδι, παρότι ο Προεδρος της ομάδας του συνέστησε να ην κατέβει στο Αίγιο λόγω του θλιβερού συμβάντος.

Ομως ο κ. Κουρμπανάς έσφιξε τα δόντια και δήλωσε ότι θα έπρεπε να ηγηθεί της ομάδας. Και αυτό έκανε...

ΚΟΡΥΦΗ