ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά - Περιφέρεια -

Οι εκλογές σε Κόρινθο και Περιφέρεια .. Μία “ακτινογραφία” της μάχης σε όλα τα επίπεδα

Τον επόμενο καιρό το isthmos.gr θα καταγράψει τις εξελίξεις καθημερινά από το στρατόπεδο των υποψηφίων δίνοντας ταυτόχρονα μία ανάλυση όσον αφορά τους υποψήφιους, τα επιτελεία τους, τη μάχη στο Facebook, τις επικοινωνιακές τακτικές αλλά και τη στρατηγική τους, τους "ρυθμιστές" υποψήφιους, το πολιτικό τοπίο, ενώ θα δώσει και μια πρώτη εκτίμηση για την κατεύθυνση που πηγαίνουν τα πράγματα όσον αφορά την τελική έκβαση.

Βρισκόμαστε 54 ημέρες μέχρι τις εκλογές της 18ης Μαίου και το "θερμόμετρο" αρχίζει να ανεβαίνει τόσο στην Κόρινθο όσο και στην Πελοπόννησο.

Από την Παρασκευή 28/3 το isthmos.gr θα καταγράψει τις εξελίξεις καθημερινά από το στρατόπεδο των υποψηφίων δίνοντας ταυτόχρονα μία ανάλυση όσον αφορά τους υποψήφιους, τα επιτελεία τους, τη μάχη στο Facebook, τις επικοινωνιακές τακτικές αλλά και τη στρατηγική τους, τους "ρυθμιστές" υποψήφιους, το πολιτικό τοπίο, ενώ θα δώσει και μια πρώτη εκτίμηση για την κατεύθυνση που πηγαίνουν τα πράγματα όσον αφορά την τελική έκβαση.

Στην Κόρινθο θα δούμε τις μάχες στο πεδίο των "μεταγραφών" στελεχών από τη μία πλευρά στην άλλη, την επίπτωση της "μεταγραφής" Πανταζή στο συνδυασμό Νανόπουλου, το ρόλο της Χρυσής Αυγής ελλείψει Μπούκουρα, τη στάση που κρατούν οι Γ. Γκεζερλής και Κ. Πιέτρης.

Επίσης την επίπτωση της κομματικής υποψηφιότητας Ψιλογιαννόπουλου στο ΣΥΡΙΖΑ, τη διάλυση (ουσιαστικά) της Κίνησης Πολιτών, τα οφέλη που προκύπτουν από την προσωπική εμπλοκή του Δημάρχου επικοινωνιακά και την απουσία (μέχρι τώρα) αντίδρασης από το Β. Νανόπουλο, τα "τρολαρίσματα" στο Facebook, τη στάση εθελοντικών ομάδων, κλπ. 

Στην Περιφέρεια θα δούμε το σχέδιο Τατούλη για την επανεκλογή του, τις αντιδράσεις για τη νέα υποψηφιότητα Δέδε, την τακτική Βουδούρη, το ρόλο της Αντιπεριφερειάρχου Ντ. Νικολάκου, τις εσωκομματικές αναταράξεις σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ από τις υποψηφιότητες Δέδε και Μανώλη, κλπ.

Θα πρόκειται ουσιαστικά για μια "ακτινογραφία" τόσο στην Κόρινθο όσο και στην Περιφέρεια.

ΚΟΡΥΦΗ