ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

“Ο Δήμος Κορινθίων δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εγκρίνει την επένδυση στη Σωληνουρία”

Πριν 3 χρόνια ο Δήμαρχος Κορινθίων έλεγε ότι έχει «ενημερώσει την εταιρεία ότι οι προσπάθειες τους θα είναι ατελέσφορες και μπορούν να επενδύσουν σε άλλες περιοχές του Δήμου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα σχεδιασμό που απαγορεύει αυτή τη χρήση (εμπορικού πάρκου). Ο Δήμος Κορινθίων δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εγκρίνει μια τέτοια επένδυση σε αυτό το σημείο».

Ψάχνοντας λοιπόν κάποια βίντεο από το παρελθόν, πέσαμε σε ένα που μπορεί κάποιος να το πει και επίκαιρο από τη στιγμή που προ ημερών άνοιξε και το εμπορικό πάρκο λίγο έξω από το Λέχαιο.

Πρόκειται για δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων που έδειχνε και τις προθέσεις του απέναντι στην επένδυση για τη δημιουργία του Κέντρου προ 3 ετών.

Εκεί λοιπόν ο Δήμαρχος λέει ότι έχει «ενημερώσει την εταιρεία ότι οι προσπάθειες τους θα είναι ατελέσφορες και μπορούν να επενδύσουν σε άλλες περιοχές του Δήμου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα σχεδιασμό που απαγορεύει αυτή τη χρήση (εμπορικού πάρκου). Ο Δήμος Κορινθίων δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εγκρίνει μια τέτοια επένδυση σε αυτό το σημείο».

Στα εγκαίνια πάντως του Εμπορικού πάρκου ο Δήμαρχος ήταν περιχαρής και εκ των πρώτων στην προσέλευση. Αντιθέτως απουσίαζε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Β. Νανόπουλος.

Αυτό θα πει σταθερότητα … Δείτε και το βίντεο με τα αποδεικτικά στοιχεία

ΚΟΡΥΦΗ