ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -

Με ασήμι και χρυσό… Ο Νεκτάριος Αποσπόρης επιστρέφει δυναμικά με νέα έκθεση στην Κόρινθο

Μετά από έξι πετυχημένες ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο ζωγράφος Νεκτάριος Αποσπόρης παρουσιάζει τη νέα έκθεσή του στη Δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου.

Μετά από έξι πετυχημένες ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο ζωγράφος Νεκτάριος Αποσπόρης παρουσιάζει τη νέα έκθεσή του στη Δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου.

Με τη φύση και τον άνθρωπο επιλέγει να «συνδιαλεχθεί» στην έβδομη κατά σειρά ατομική έκθεσή του ο ζωγράφος Νεκτάριος Αποσπόρης, που αδιαμφισβήτητα περνά μια από τις πιο ώριμες και δημιουργικές περιόδους της καριέρας του.

Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου η Δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου θα φιλοξενήσει την έκθεση του ζωγράφου και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει 40 έργα τόσο από τη νέα του δουλειά όσο και από προηγούμενες περιόδους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο χρυσός και το ασήμι... που επιστρατεύονται για να αποδώσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο τη φύση και τον άνθρωπο. Κάθε τόπος, κάθε πρόσωπο κρύβει τη δική του ιστορία που ερμηνεύεται πάνω στον καμβά.

Ο επισκέπτης μέσα από τα έργα θα ταξιδέψει ανάμεσα σε ελαιόδεντρα λουσμένα από το χρυσό φως του μεσημεριού, θα δροσιστεί κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά και στο βυθό της ελληνικής θάλασσας και τέλος θα ρίξει κλεφτές ματιές σε μορφές και περιγράμματα που εμφανίζονται μέσα στο δειλινό.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα έργα του κ. Αποσπόρη, που έχουν εντυπωσιάσει το φιλοθεάμον κοινό σε Ελλάδα και Ευρώπη, από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου.

Εγκαίνια: Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου Ώρα 19:00

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 13:00 και Παρασκευή 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00

Διεύθυνση: Δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου, Κολοκοτρώνη 4 Κόρινθος

ΚΟΡΥΦΗ