ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

“Μαλλιά-κουβάρια” Πνευματικός-Οικονόμου.. “Παραιτήσου” - “Θα τα πούμε στα δικαστήρια”

Η ακύρωση της εκδήλωσης με τους αγώνες πάλης σε κλουβιά φαίνεται ότι θα είναι η αφορμή για το επίσημο "διαζύγιο" μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού και του υπέυθυνου του ΚΕΠΑΠ και των πολιτιστικών Γ. Οικονόμου.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος αφού εξήγησε τους λόγους ακύρωσης της εκδήλωσης στη συνέχεια ανέφερε ότι

"αν αυτές οι εξελίξεις είχαν συμβεί στον ίδιο, τότε αυτός θα έκανε αυτό που κάνουν όλα τα πολιτικά πρόσωπα, αυτό που κάνουν αυτοί που σέβονται την προσωπική τους πορεία και διαδρομή".

Ουσιαστικά κάλεσε λοιπόν τον κ. Οικονόμου να παραιτηθεί.

Ο τελευταίος απάντησε αργά το βράδυ με δυο αναρτήσεις στο Facebook κατηγορώντας ουσιαστικά το Δήμαρχο "για τα οικονομικά και τα πολιτικά του συμφέροντα στάθηκε ενάντια σε αυτή την διοργάνωση". Κάλεσε το Δήμαρχο να ζητήσει συγνώμη από τους αθλητές και κατέληξε "πλέον τις διαφορές μας θα τις λύσουν τα Ελληνικά δικαστήρια"

Στη συνέχεια έκανε και νέα ανάρτηση όπου παραδέχτηκε παραλείψεις στον έλεγχο των εγγράφων και τελείωσε λέγοντας "Στο μέλλον θα είμαστε πολύ προσεχτικοι...και με τον ίδιο...". Τις αναρτήσεις επικρότησαν με "like" οι Παναγιώτης Λαμπρινός, Δημήτρης Μπίτζιος και Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος

Στη συνέχεια υπήρξε ένα σχόλιο από το Δημήτρη Μπίτζιο, το οποίο όμως στη συνέχεια απέσυρε

ΚΟΡΥΦΗ