ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ξεκίνησε ο αγώνας σε Ζευγολατιό, Βραχάτι και Βέλο - O Παπακυριάκος και οι υπόλοιποι

Ένας Δήμος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι αυτός του Βέλου-Βόχας, όπου οι προετοιμασίες για τις εκλογές ήδη έχουν ξεκινήσει με την εκδήλωση και το γνωστό βίντεο του Θανάση Μανάβη.

Ένας Δήμος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι αυτός του Βέλου-Βόχας, όπου οι προετοιμασίες για τις εκλογές ήδη έχουν ξεκινήσει με την εκδήλωση και το γνωστό βίντεο του Θανάση Μανάβη.

Μετά από πολλές συζητήσεις με πολλούς παράγοντες της Κορινθίας, το συμπέρασμα είναι ότι ο νυν Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος είναι ο πλέον σίγουρος για επανεκλογή σε όλη την Κορινθία και υπό προυποθέσεις μπορεί να εκλεγεί με σημαντικό ποσοστό από την πρώτη Κυριακή, όπως και την προηγούμενη φορά.

Εκτός από τη σταθερότητα στην οποία φαίνεται να έχει μπει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, έπειτα από τη διοίκηση Λαμπρόπουλου, η προσθήκη του δικηγόρου Τ. Μαρινάκου και οι αναμενόμενες άλλων δυο γνωστών παραγόντων του Βραχατίου δείχνει ότι η υπεροχή επεκτείνεται.

Από την άλλη πλευρά έχουμε το Θαν. Μανάβη που αυτή τη φορά φαίνεται να έχει πάρει πιο «ζεστά» τη διεκδίκηση τουλάχιστον μιας Δεύτερης Κυριακής.

Έχουμε την εντύπωση βέβαια ότι τα φαντασμαγορικά βίντεο δεν πρόκειται να συνεισφέρουν ιδιαίτερα στον αγώνα του διότι όταν προσπαθείς σε ένα βίντεο με προδιαγραφές για τον Ομπάμα να παρουσιάζεις τον υποψήφιο Βέλου-Βόχας κάπου ο κόσμος θα απορήσει (το λιγότερο) με την έμπνευση.

Ο Θαν. Μανάβης, προς το παρόν, έχει επικεντρωθεί στην κριτική του προς το Δήμαρχο με διάφορους τρόπους, στοχοποιώντας τον ως αντίπαλο, στην προσπάθεια του να τον βάλει στο εκλογικό «ρινγκ» και να «κλέψει» κάποιους πόντους.  

Οι πληροφορίες από την περιοχή λένε επίσης ότι ο Νίκος Τσίτουρας θα δώσει τον δικό του αγώνα, αυτόν του «κονταροχτυπήματος» με το Θ. Μανάβη για τη δεύτερη θέση, ενώ μυστήριο καλύπτει την υποψηφιότητα της Αθ. Κόρκα.

Η ίδια ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την υποψηφιότητά της από τον «άμβωνα» του Facebook, αλλά μετά σιωπή.  Καμία νέα ανακοίνωση, καμία πρωτοβουλία. «Ομιχλώδες τοπίο».

Τέλος για το Λεων. Στεργιόπουλο οι εκτιμήσεις καταλήγουν ότι ίσως να είναι και από τους κερδισμένους των εκλογών.

ΚΟΡΥΦΗ