ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ -

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

Ο Τ. Χωρέμης δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το Δήμο Σικυωνίων - Ο Π. Καλλίρης εκλέγεται Πρόεδρος στο Οικον. Επιμελητήριο - Το στρατόπεδο της Κορίνθου δεν θα κλείσει - Το Χιλιομόδι παρέμεινε στη Δ' Εθνική

Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εξελέγη πριν από μερικές ημέρες ο κορίνθιος γενικός γραμματέας εξοπλισμών Πελοπίδας Καλλίρης, που είναι από τους πιθανότερους νέους υποψήφιους βουλευτές.    

Ο Κώστας Γιώτης σκέφτεται και «βασανίζεται» να καταλήξει ποιον από τους δύο δρόμους θα περπατήσει: τον αυτοδιοικητικό ή τον κοινοβουλευτικό. Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η πόλη μπροστά» έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με τον γαλάζιο κομματικό μηχανισμό, μετά την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές και θεωρείται πιθανό ότι θα λάβει το χρίσμα για τον Δήμο, αν αποφασίσει οριστικά να είναι υποψήφιος δήμαρχος. 

Ο Νίκος Πετρόπουλος κέρδισε μια καθαρή και άνετη νίκη στις εκλογές της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ. Τον νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 62,8% όσων πήραν τον δρόμο για τα εκλογικά κέντρα την περασμένη Κυριακή.

Το πρώτο βήμα για τη λύση του προβλήματος υδροδότησης της Κορίνθου. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε την απόφαση επί της αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως που είχε κάνει ο δήμος Στυμφαλίας και η απόφαση ήταν απορριπτική. Ύστερα από αυτό ο Δήμος Κορινθίων θα μπορεί να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των έργων και η υδροδότηση της Κορίνθου θα είναι γεγονός που θα εξαρτηθεί από την αποφασιστικότητα του δημάρχου Κορινθίων και την συναίνεση του δημάρχου Στυμφαλίας. Την ίδια ώρα χωρίς Γαλάζια Σημαία έμεινε η Κόρινθος το εφετινό καλοκαίρι. .

Σε σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ αποφασίστηκε ότι το στρατόπεδο Κορίνθου δεν θα κλείσει, αντίθετα θα ενισχυθεί όχι μόνο σε επίπεδο υποδομών, αλλά και σε επίπεδο λειτουργίας και σχεδιασμού. Σε πρώτη φάση εγκρίθηκαν περίπου 350.000 ευρώ για βελτίωση των υποδομών (καλοριφέρ, βαψίματα, κ.λπ). 

"Τιμώ το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και νιώθω υπερήφανος που τον υπηρέτησα πάντα με την στήριξη των συμπολιτών μου και του ΠΑΣΟΚ. Όμως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για μένα οριστικά και προ πολλού" δηλώνει ο Τ. Χωρέμης για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στο Δήμο Σικυωνίων... Τελικά ήταν υποψήφιος Δήμαρχος 2 χρόνια αργότερα αλλά κατετάγη 3ος.

Πανηγυρίζει το Χιλιομόδι για την παραμονή του Ατρόμητου στη Δ’ Εθνική, η οποία οριστικοποιήθηκε την τελευταία αγωνιστική με την ισοπαλία κόντρα στην Ένωση Μηδέας, αλλά κυρίως χάρη στην ήττα του Αίαντα Παραλίας από τον Ακράτητο.

ΚΟΡΥΦΗ