ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2005

Τρεις από το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κορινθίων, το παραεμπόριο το μεγάλο πρόβλημα στην Κόρινθο, οι νέες ΒΙΠΕ στην Κορινθία, ο Βασ. Νανόπουλος πάει για Πρόεδρος Επιμελητηρίου με τη Ν.Δ.

O Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Παπαιωάννου δηλώνει σε συνέντευξη  ότι "η Κορινθία δεν είναι έτοιμη να δεχθεί όλο αυτόν τον κόσμο που περιμένουμε με τον Προαστιακό λόγω έλλειψης υποδομών". 10 χρόνια μετά θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο

Τρεις στο ΠΑΣΟΚ ήδη από το 2005 για το Δήμο Κορινθίων. Αλ. Πνευματικός, Γ. Μάρκου και Λ. Ρουμελιώτη κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους.

• Ο εμπορικός κόσμος της Κορίνθου έχει ως μεγαλύτερο πρόβλημα το παραεμπόριο σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Σαραντάκος

Σε Αγ. Θεόδωρους και Ισθμό θα είναι οι νέες ΒΙ.ΠΕ στην Κορινθία. Σύμφωνα με τον«Πολίτη» υποψήφια ήταν και η περιοχή της Σικυωνίας, η οποία, τελικώς, δεν προκρίθηκε.

• Η Ν.Δ. επικύρωσε την επιλογή των επιχειρηματιών που πριν λίγους μήνες συμφώνησαν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου τους ο πρώην αντιπρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος (διευθυντής στο εργοστάσιο της Cadbury).

• "Το 2005 φέρνει μεγαλύτερες ελπίδες καθώς πρέπει να λυθούν προβλήματα που χρονίζουν όπως η κατασκευή ΧΥΤΑ στην Αν. Κορινθία, η υπόθεση του Ασωπού, κλπ". .

ΚΟΡΥΦΗ