ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Ηλεία: Έγκλημα πάθους η δολοφονία του ιερέα - Ομολόγησαν o ύποπτος από τους Κρουνούς και η παπαδιά

Ο δράστης φέρετε να είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα και να είχαν προσχεδιάσει το φονικό ετσι ώστε να βγάλουν απο την μέση τον ιερέα

Έγκλημα πάθους δείχνει να είναι σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία. Σύμφωνα με  πληροφορίες του patrisnews η ηθικός αυτουργός και ο δράστης ομολόγησαν την πράξη τους τα ξημερώματα. Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος οπου έδειξαν στους αστυνομικούς πώς εκτυλίχθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.

Ο δράστης φέρετε να είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα και να είχαν προσχεδιάσει το φονικό ετσι ώστε να βγάλουν απο την μέση τον ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η νύχτα έφερε αποτελέσματα στην έρευνα των αστυνομικών. Κανείς στην Υ.Α. Πύργου, δεν πήγε για ύπνο πριν φτάσουν σε κάποιο ουσιαστικό στοιχείο ή αποτέλεσμα στην υπόθεση.


Οι αστυνομικοί από νωρίς το πρωί συνεχίζουν την έρευνα εξετάζοντας πλέον τις λεπτομέρειες που θα τους οδηγήσουν στις επίσημες ανακοινώσεις, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες.

 

ΚΟΡΥΦΗ